fbpx

Nič več preglavic s potovalnimi agencijami: Spore bo reševala mreža Travel-net

Težave s potovalnimi agencijami so najpogostejši čezmejni potrošniški spori v Evropi, reševati pa jih je mogoče prek organov za alternativno reševanje sporov. Pred dnevi je tako začela delovati nova mreža za reševanje potrošniških sporov v prometnem sektorju Travel-net, na katero se lahko obrnejo potrošniki, so sporočili z Evropske komisije .Potrošniki se lahko v primeru spora v zvezi s spletnim nakupom nanje obrnejo prek platforme za spletno reševanje sporov. Reševanje sporov prek omenjenih organov ima koristi tako za potrošnike kot za podjetja, saj je enostavnejše, hitrejše in cenejše v primerjavi s sodnimi postopki.

Mreža Travel-net povezuje organe za alternativno reševanje sporov, ki obravnavajo potrošniške spore v potovalnem in prometnem sektorju. Sodelujoči organi bodo prek mreže lahko izmenjavali znanje in dobre prakse, da bodo lahko učinkoviteje reševali spore. Mreža je bila predstavljena na slovesnosti v Berlinu, ki jo gosti Evropska komisija, na njej pa sodelujejo predstavniki številnih velikih prometnih podjetij, potrošniških organizacij in nacionalnih organov.

Reševanje sporov prek omenjenih organov ima koristi tako za potrošnike kot za podjetja, saj je enostavnejše, hitrejše in cenejše v primerjavi s sodnimi postopki, so poudarili na Evropski komisiji.

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

law-scale

Zaposleni izkušeni pravniki

24-hour

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

5 NASVETOV: Poškodba na delu

Poškodba na delu in odškodnina Ste se poškodovali pri delu? NUJNO preberite kako ravnati po poškodbi pri delu! 1. TAKOJ POIŠČITE ZDRAVNIŠKO POMOČ Prvi korak

Več »
Piškotki

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …