fbpx
poravnava kraja kolesa

Najbolj učinkovita zaščita koles proti kraji, kar smo jih videli

Odkar so na svetu kolesa, obstajajo tudi kraje le-teh. Kraje koles so takorekoč del vsakdana slehernega večjega (in manjšega) mesta. To velja tudi za našo zeleno prestolnico Ljubljano, ki še posebej slovi kot mesto kolesarjev. Vsi poznamo zaščitne ključavnice, a onstran luže so se domislili še enega načina za kaznovanje kradljivcev koles: elektrošok.

STE SE POŠKODOVALI? NAJVIŠJE ODŠKODNINE  080 13 14

Sicer bolj za šalo kot zares, je ekipa Youtube kanala TwinTV kolesnim tatovom pripravila pravo presenečenje. Ko so si ti protizakonito prisvojili kolo, jih je stresla elektrika, napeljana med sedežem in balanco, vse to pa je posnela skrita kamera. Z veliko gotovostjo lahko zatrdimo, da je to »šokiralo« slehernega kradljivca.

Elektrika kot oblika zaščite pred krajo koles sicer (še) ni uveljavljena, toda verjetno bi se izkazala kot precej učinkovito sredstvo.

https://www.youtube.com/watch?v=4bN76TvJspY

Želite prebrati še več zanimivih člankov? VŠEČKAJTE NAŠO STRAN

Če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi s prometnimi prekrški, nesrečami, odškodnino ali pa se zanimate za druge naše storitve, nas lahko pokličete na 080 13 14 ali pišete na info@poravnava.si

Lahko si ogledate več vsebin o odškodninah na spletni strani : Poravnava – odškodnina domača stran ali na blogu z veliko koristnimi  članki iz področja prava

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …