fbpx

NAGRADNA IGRA – POLETJE 2017 – poraVnava™ – Podarjamo vam 200€

POGOJI IN PRAVILA SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI –

POLETJE 2017 – poraVnava™ – Podarjamo vam 200€

Organizator nagradne igre je Poravnava d.o.o., Trg zbora odposlancev 64, 1330 Kočevje.

1.   V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, ki so državljani Republike Slovenije. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju nagradne igre.
2.   Pogoji za sodelovanje v nagradni igri pa so, da v komentar prilepite fotografijo ali video. Fotografija ali video mora vsebovati napis PORAVNAVA, poravnava.si ali 080 13 14.  V videu pa so lahko te besede tudi izrečene. Napis je lahko dodan na kakršenkoli način – npr. na papirju, elektronsko itd. Tri objave z zgoraj navedeno vsebino z največ všečki bodo nagrajene.
3.   Nagradna igra poteka od 12.07.2017 do vključno 20.08.2017 do 12:00.
4.   Na spletnem mestu https://www.poravnava.si in na Facebook strani Poravnava  bodo 20.08.2017 javno objavljena imena nagrajencev.
5.   Nagrajenci so dolžni prevzeti nagrado v roku 48ur. V tem roku nam mora posredovati podatke svoje osebne podatke.
6.   Nagrada: 1 x 100€  2 x 50,00€

7.   Rezultati nagradne igre so dokončni. Nagrade ni mogoče zamenjati, prav tako ni možen prenos nagrade na drugo osebo, kot je bila izžrebana. Pritožba ni mogoča. Sodelovanje udeleženca v nagradni igri se šteje za osebno privolitev posameznika v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov – uradno prečiščeno besedilo (Ur. list RS, št. 94/07; vb nadaljevanju: ZVOP-1-UPB1), da organizator nagradne igre hrani podatke udeleženca in jih obdeluje ter uporablja za namene izvajanja nagradne igre in za namene neposrednega trženja (obveščanja o svojem poslovanju, ponudbi, novostih in akcijah). Pridobljene osebne podatke bo organizator nagradne igre skrbno varoval in uporabljal v skladu z ZVOP-1-UPB1 ter samo za namen, za katerega so bili pridobljeni, in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Udeležencem so skladno z ZVOP-1-UPB1 zagotovljene pravice do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanje. Udeleženec nagradne igre lahko kadar koli pisno zahteva, da se njegovi podatki začasno ali trajno prenehajo uporabljati za namen neposrednega trženja.

8.   Udeleženci nagradne igre so seznanjeni z njenimi pravili in se zavezujejo, da bodo upoštevali pravila nagradne igre ter jamčijo, da so posredovani podatki pravilni.

9.   V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za prevladujoča glede na vse druge  objave, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Organizator lahko spremeni pravila, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O morebitnih  spremembah pravil bodo udeleženci obveščeni na naši facebook strani in na  https://www.poravnava.si.

Ljubljana, julij 2017

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …