fbpx

Meni je vseeno, če ste zraven. Jaz grem v vsakem primeru!

PORAVNAVATLON z Damiro je prvo kolesarjenje po Sloveniji v katerem se v sedmih dnevih obišče vse naše pisarne. 150 km na dan je za vsakega rekreativca test psihične in fizične vzdržljivosti, zato Poravnava d.o.o. podpira takšne projekte. Prvi poraVnavatlon bomo kolesarili z žensko kolesarko. Zakaj? Ker so vztrajnejše in pogumnejše od moških. 🙂

“Poravnava d.o.o. je poravnavatlon imela v mislih že pred 10imi leti a smo ga šele sedaj začeli uresničevati. Gre za poskusni projekt, ki podpira in spodbuja rekreativne športnike. Z Damiro smo idejo zelo preprosto uresničili saj je bila njena izjava “Meni je vseeno, če ste zraven ali ne. Jaz grem v vsakem primeru!” Ni kaj, navdušila me je in takoj smo začeli s pogovori in v zelo kratkem času dodelali idejo. Ne moreš zavrniti nekoga, ki je tako navdušen nad kolesarjenjem in je tudi zelo dobro pripravljen.

Z njenin partnerjem Andrejem Hočevarjem smo v petih dneh dorekli vse kar je bilo potrebno za prvi poravnavatlon. Res sta super team in preprosto je sodelovati z njima.”

Namen projekta: projekt nima posebnega nemena in je usmerjen predvsem izražanju podpore takšnim športnicam kot je Damira.

Ivan Gabrič, dir

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …