fbpx

Črna Kronika – temna stran vsakdanjika

Z besedno zvezo črna kronika se srečujemo tako rekoč vsak dan. V časopisih, na televiziji in radiu ter seveda na svetovnem spletu. Gre za beleženje negativnih dogodkov, do katerih prihaja vsakodnevno in največkrat zajema vse o nesrečah, tragedijah, nasilju, umorih, samomorih, sojenjih, izginulih osebah in delu policije.

Dogodki iz črne kronike prinesejo osebam udeleženim v teh dogodkih, kakor tudi za osebam povezanim z udeleženimi, občutno trpljenje, nesrečo in gorje, kakor tudi škodo. V primerih kot so nezgode in razna nasilna dejanja, je škoda povzročena včasih namerno, včasih nenamerno, skoraj vedno pa gre za posledico protipravnega ravnanja oziroma ravnanja, ki ustvarja pravne posledice odškodninske odgovornosti.

Visoka odškodnina je naš cilj!

Odškodnina je tista pravno urejena satisfakcija oziroma zadoščenje, ki je nemalokrat edino, kar še ostane ljudem in vsaj delno olajša ter omili trpljenje iz nesrečnih dogodkov, ki jih beleži črna kronika. Žal pa vseprevečkrat silovita bolečina, žalost ali stiska, kakor tudi razne druge osebne okoliščine preprečijo ljudem, da bi poiskali potrebno pomoč, ki bi jih pripeljala vsaj do delnega zadoščenja in olajšanja, ki ga predstavlja odškodnina.

Ne tvegajte! Izberite Poravnavo – edino odškodninsko družbo z najboljšo boniteto AAA.

Poravnava smo podjetje, ki je bilo vedno na strani ljudi in njihovih interesov. Razumemo bolečino in občutek nemoči ali pa celo krivice, ki jo lahko posameznik udeležen v nesrečnem in tragičnem dogodku občuti. Nemalokrat smo prva in edina pomoč pri iskanju zadoščenja, saj smo vam, kot edino tovrstno podjetje v Sloveniji, na voljo sleherni čas preko naših brezplačnih kontaktov ter vas edini vodimo in pomagamo v postopkih odprave posledic škodnih dogodkov ali pa zdravljenja, vse končnega zadoščenja v obliki izplačane odškodnine.

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

8 slabosti osebnega stečaja

8 slabosti osebnega stečaja – postopek osebnega stečaja ima za dolžnika praviloma prednosti a poleg teh so seveda prisotne tudi slabosti o katerih morate biti

Več »

Pohvala stranke

Izjava naše zadovoljne stranke: Jaz sem zelo zadovoljna s Poravnavo. Po prometni nesreči sem bila kar malo zmedena, saj nimam prometne nesreče ravno pogosto in

Več »

OBLIGACIJSKI ZAKONIK (OZ)

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Neuradno prečiščeno besedilo Obligacijskega zakonika obsega:

Več »

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …