fbpx

Alkohol ponovno na športnih prireditvah

Poslanci so s 40 glasovi ZA in 20 PROTI podprli novelo zakona o omejevanju porabe alkohola, ki jo je v parlamentarni postopek vložila skupina poslank in poslancev. Z novelo zakona bo ponovno mogoče točenje alkohola na športnih prireditvah.
Po navedbah Möderndorferja predlog zakona ne pomeni le možnosti ponovnega točenja alkohola na športnih prireditvah, ampak tudi prinaša bistveno boljši pregled in nadzor nad vsemi javnimi prireditvami v državi. Organizatorji javnih prireditev, kjer bodo želeli prodajati ali ponujati alkoholne pijače, bodo namreč za to potrebovali dovoljenje. Zakon predvideva tudi mehanizem skritega kupca, s katerim bi učinkovito nadzirali točenje alkohola mladoletnim osebam.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …