fbpx

Ali bomo ponovno NLB banki pomagali z našim denarjem?

Slovenska NLB d.d. je do sedaj izgubila tri tožbe hrvaških varčevalcev, prvo leta 2015 v višini 1.000,00 €, novembra lani drugo v višini 1.400.000,00 €. Vodstvo banke je v sled tega za mnenje zaprosilo vlado RS, ki pa se do izplačila ni opredelila, zaradi česar se je vodstvo odločilo spoštovati evropski pravni red in je zahtevani znesek izplačala tožnikom. NLB je tako izgubila še tretjo tožbo hrvaških varčevalcev in sicer v višini 600.000,00 €. Predsednik vlade RS- Miro Cerar je glede izplačevanja odškodnin hrvaškim varčevalcem povedal, da so ta v neskladju s pravom in da mora NLB storiti vse, da se prepreči izvršba nad njenim premoženjem. Ob tem je še poudaril, da imajo v mislih možne ukrepe, s čimer pa je dal javnosti jasno vedeti, da v kolikor bo nastala večja zagata bo vlada NLB morala pomagati.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …