fbpx
nudimo-pravne-nasvet 6

Nudimo pravne nasvete!

Kvalitetno in ugodno

Kako hitro do pravnega nasveta?

Ste se že kdaj znašli v prav(n)i zagati? Obrnite se na našo ekipo izkušenih pravnih strokovnjakov, ki vam bodo pomagali najti pravo rešitev, kvalitetno in ugodno!

Vsakemu primeru se posebej posvetimo in poskrbimo, da naša stranka iztrži maksimalen izkupiček. Vodimo vas skozi celotno situacijo in vam pomagamo z različnimi nasveti.

Kaj nudimo v okviru pravnega nasveta?

  1. individualizirano storitev
  2. kvalitetno in hitro rešitev
  3. bogate izkušnje naših pravnikov
  4. ugodno ceno

Lahko si ogledate več vsebin o odškodninah na spletni strani : Poravnava – odškodnina domača stran ali na blogu z veliko koristnimi članki iz področja prava.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Zanesljivo in hitro z nami v 4 korakih do vašega cilja.

Celoten postopek od začetka do konca vodi odškodninski strokovnjak.

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

ZLATA ODLICNOST exelence Poravnava
5/5

Poravnava se zavezuje, da bo vsem strankam zagotovila kakovostno storitev. Naša prednost je zagotavljanje najvišjih standardov na področju odškodninskega prava, ki jo pričakujete od nas in katero si naše stranke zaslužijo, je glavni in najpomembnejši cilj našega delovanja.

[wprevpro_usetemplate tid=”1″]

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Odškodnina prometna nesreča

ODŠKODNINA PROMETNA NESREČA: nujno preberite kdaj vam pripada! Odškodnina je precej težko razumljiv pojem, saj se z njim – dokler ga ne potrebujemo – niti

Več »

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …