fbpx

Želite povrnjene stroške prevoza na delo v osebnem stečaju?

Mnogo stečajnih dolžnikov ima tudi v stečaju določene finančne težave, saj jim sodišče pusti le 600€ mesečnih prihodkov, iz tega zneska pa si morajo stečajni dolžniki plačati tudi prevoz na delo ter prehrano med delom. Marsikomu ta znesek ne zadošča, saj se na delovno mesto vozijo v drug kraj. V tem primeru se jim niti ne splača delat, saj lahko pol prihodka od 600€ namenijo prevozu ter prehrani.

Z našo pomočjo lahko mesečno pridobite nazaj strošek prevoza na delo. Preko naše telefonske št. 080-13-14 lahko brezplačno preverite, kakšne možnosti imate, da bi vam sodišče priznalo strošek prevoza na delo. Uspešno smo pomagali že številnim strankam. V primeru, da se odločite za sodelovanje, cena za našo storitev znaša 50€+ddv!

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …