fbpx

Železniška prometna nesreča

Dne 29.10.2012, je na železniški postaji Vižmarje prišlo do trčenja dveh potniških vlakov.  Iz Ljubljane je na železniško postajo Vižmarje pripeljal mednarodni vlak, ki je bil usmerjen na tir, na katerem je že stal potniški vlak. Po nekaterih podatkih naj bi bilo poškodovanih 18 ljudi. Ena oseba je že vstopila v kontakt z nami, naše podjetje pa ji je brezplačno svetovalo glede pridobivanja potrebne dokumentacije.

Namreč vsi udeleženci v nezgodi, ki so utrpeli telesne poškodbe, so upravičeni do ustrezne denarne odškodnine za telesne poškodbe in morebitno premoženjsko škodo, kot posledico trčenja. Najprej je potrebno opraviti pregled pri zdravniku, ki bo diagnosticiral poškodbe ter predpisal ustrezno zdravljenje. Po zaključenem zdravljenju pa vložimo odškodninski zahtevek s potrebno dokumentacijo na pristojno zavarovalnico ter zahtevamo primerno odškodnino.

Ker večina nima izkušenj z uveljavljenjem odškodninskih zahtevkov, je priporočeno v tem primeru poiskati strokovno pomoč, saj vam bo pravni strokovnjak znal svetovati glede pridobivanja dokumentacije, sestavil vam bo ustrezen odškodninski zahtevek, poleg tega pa vam bo svetoval tudi glede same višine ponujene odškodnine in smiselnosti vlaganja pritožbe na ponujeno poravnalno ponudbo.

Za kakršne koli informacije v zvezi s postopki pridobivanja zdravstvene dokumentacije, ali pa samega odškodninskega postopka, nas lahko kontaktirate na brezplačno tel št.080 13 14 ali na preko spletne pošte info@poravnava.si

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …