fbpx

Zanimivo darilce zadovoljne stranke

Marsikrat se nam pri poraVnavi pripeti, da nas zadovoljne stranke presenetijo s prisrčno zahvalo, pohvalami ali kakšno drobno pozornostjo. Pred kratkim pa se je zgodilo, da je v eno izmed naših poslovalnic, zadovoljna stranka prinesla v dar leseno desko za rezanje, ki jo je izdelala sama in jo tudi okrasila z vžganim napisom naše blagovne znamke.

Takšnih prisrčnih pozornosti smo vselej veseli, saj dokazujejo, da delamo dobro in da se resnično trudimo, da s strankami vzpostavimo prijazen, pošten in korekten odnos. Zadovoljstvo strank je navsezadnje tudi naše zadovoljstvo.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …