fbpx

Zakaj ni vseeno, kdo vam ureja odškodnino in kdo vam deli pravne nasvete ?

Kot prvo, je zelo pomembno, kdo so osebe, ki jih podjetje zaposluje. Namreč ni vseeno, ali so to osebe zaposlene preko študenta in delajo tam šele dva meseca, imajo končano srednješolsko izobrazbo in so vpisane v neko šolo zgolj zaradi statusa študenta in posledično študentskega dela, ali pa so zaposlene osebe pravniki, s končano univerzitetno izobrazbo, ki vam dejansko znajo svetovati v primerih različnih pravnih težav.

Prav tako pa je pomembno tudi, kdo je oseba, ki vodi takšno podjetje. Če je to oseba, ki se za vsak klic oglaša z drugim imenom, spreminja ton glasu in je enkrat Janez »odvetnik«, drugič Simon »direktor«, spet tretjič Franci »iz Ljubljane«, potem je to signal, da je z zadevo nekaj hudo narobe. Zlasti če se na čisto vse različne telefonske številke podjetja oglaša prej omenjena oseba.

Nadalje se boste verjetno strinjali, da je v najboljšem primeru vsaj »rahlo čudno«, če se podjetje poleg pravnega svetovanja ukvarja še s podeljevanjem (oderuških) kreditov ter odkupom zlata in dragih kamnov. Osebno poznam veliko kolegov pravnikov, pa vendar še nisem srečal niti enega, ki bi obvladal vsa tri področja. Prvi dve še nekako gresta skupaj (če odmislimo oderuštvo), zadnje pa je »nekoliko« bolj oddaljeno področje.

Potem pa, ko enkrat pridemo do odškodnine, je vsekakor na vrsti izplačilo. Tudi tukaj ne gre zanemariti velikih razlik med odškodninskimi podjetji na trgu. V najslabšem in najskrajnejšem primeru se vam lahko zgodi, da ostanete brez izplačila, ker ima podjetje blokiran račun. Običajna praksa »univerzalnih podjetij« je tudi, da vam enostavno vsilijo rok izplačila 45 delovnih dni (več kot dva meseca) samo zato, da lahko denar v tem času posojajo preko kreditov. Naj se čakanje prične.

Za konec naj samo poudarim, da pri nas delajo diplomirani pravniki, direktor je vedno dosegljiv za vsakogar, ki ga potrebuje in ima vedno enako ime, ukvarjamo se samo s pravnim svetovanjem, podjetje nikoli ni imelo blokirane račune in denar prenakažemo v 24ih urah (ne dnevih, temvec urah). In za to vam izdamo tudi pisno garancijo.

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Osebni stečaj fizične osebe

Ste prezadolženi? Osebni stečaj fizične osebe je lahko rešitev! Da bi vam olajšali odločitev za osebni stečaj, smo za vas pripravili informacije s katerimi se

Več »

Višina odškodnine

Je višina odškodnine odvisna le od obsega škode? Večje kot so poškodbe, višja bo odškodnina. Tako misli velika večina naših strank, ki se svoj primer

Več »

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …