fbpx

Zakaj moraš paziti, kdo ti ureja osebni stečaj – 1/5

Na poraVnavo se obrača čedalje več strank, ki so že v postopku osebnega stečaja in imajo težave zaradi slabo napisanih predlogov. Ko smo se podrobno posvetili situaciji, smo ugotovili, da so stranke koristile storitev priprave dokumentacije za osebni stečaj pri določenih podjetjih, njihov glavni faktor pri odločitvi pa je bila najnižja cena, kar se je nekaj mesecev kasneje izkazalo za hudo napako.

Zlasti so težave prisotne pri dolžini preizkusnega obdobja, saj je ta daljši od pričakovanj strank. Na poraVnavi se maksimalno potrudimo, da za stranko dosežemo najkrajše možno preizkusno obdobje in tudi vemo, kako to urediti kakovostno. Odkar je za dolžnike v postopku osebnega stečaja možen ugovor zoper odpust obveznosti z namenom skrajšanja preizkusnega obdobja, je opaziti veliko nezadovoljstva zaradi predolge dobe. Vse te osebe se sedaj obračajo na nas, da jih rešimo iz njihovih težav. Našim strankam s podobnimi okoliščinami in razlogi za stečaj namreč v povprečju sodišča določajo 1 leto krajše preizkusno obdobje.

Za več informacij pokličite na 080-13-14! Cena za ugovor zoper odpust obveznosti z namenom skrajšanja preizkusnega obdobja je 50€+ddv.

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Poškodba pri delu in odškodnina

Poškodba pri delu je eden najpogostejših razlogov za odsotnost zaposlenega delavca. V večini primerov je za nastalo škodo odgovoren delodajelec, ki odgovornost pogosto prevzema nase

Več »

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …