fbpx

Zakaj moraš paziti, kdo ti ureja osebni stečaj – 1/5

Na poraVnavo se obrača čedalje več strank, ki so že v postopku osebnega stečaja in imajo težave zaradi slabo napisanih predlogov. Ko smo se podrobno posvetili situaciji, smo ugotovili, da so stranke koristile storitev priprave dokumentacije za osebni stečaj pri določenih podjetjih, njihov glavni faktor pri odločitvi pa je bila najnižja cena, kar se je nekaj mesecev kasneje izkazalo za hudo napako.

Zlasti so težave prisotne pri dolžini preizkusnega obdobja, saj je ta daljši od pričakovanj strank. Na poraVnavi se maksimalno potrudimo, da za stranko dosežemo najkrajše možno preizkusno obdobje in tudi vemo, kako to urediti kakovostno. Odkar je za dolžnike v postopku osebnega stečaja možen ugovor zoper odpust obveznosti z namenom skrajšanja preizkusnega obdobja, je opaziti veliko nezadovoljstva zaradi predolge dobe. Vse te osebe se sedaj obračajo na nas, da jih rešimo iz njihovih težav. Našim strankam s podobnimi okoliščinami in razlogi za stečaj namreč v povprečju sodišča določajo 1 leto krajše preizkusno obdobje.

Za več informacij pokličite na 080-13-14! Cena za ugovor zoper odpust obveznosti z namenom skrajšanja preizkusnega obdobja je 50€+ddv.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …