fbpx

Zakaj moraš paziti, kdo ti ureja osebni stečaj – 5/5

Eden izmed pomembnih dejavnikov pri odločitvi ali iti v stečaj ali ne, je znesek plače, ki nam v postopku osebnega stečaja ostane na razpolago za preživetje. Mnogokrat prihaja do napačnih informacij in celo stranke nas poskušajo prepričati v drugačne številke. Vse preveč napačnih in nepreverjenih podatkov kroži med ljudmi. Opazili smo, da tudi nekateri stečajni upravitelji nimajo najbolj razčiščenih pojmov, kolikšen znesek ostane stečajnemu dolžniku. Osebni dohodek, s katerim lahko razpolaga stečajni dolžnik znaša 76% minimalne plače, kar v praksi pomeni v tem trenutku 600,95€ denarnih sredstev. Ta znesek se ob preživljanju mladoletnih otrok še dodatno poveča za ustrezen znesek. Vse, kar je manj, je narobe in je potrebno nujno ukrepati pri banki ali sodišču – to je možno tudi z našo pomočjo!

Pri nas boste vedno dobili natančne informacije, saj se ves čas izobražujemo ter spremljamo aktualno zakonodajo ter sodno prakso na področju osebnega stečaja. Več informacij prejmete na info@poravnava.si ali na 080-13-14!

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …