fbpx

Zakaj moraš paziti, kdo ti ureja osebni stečaj – 4/5

Zadnje čase se v medijih objavljajo podrobne informacije, kateri znani Slovenci so v osebnem stečaju in kakšne dolgove imajo. Ne glede na to, da je kar nekaj znanih Slovencev pomoč pri vložitvi osebnega stečaja poiskalo pri naših pravnih strokovnjakih, v Poravnavi nikoli nismo in nikoli ne bomo izdajali podatkov o naših strankah. Kakršnihkoli podatkov o naših strankah brez izrecnega soglasja stranke ne dajemo niti bližnjim sorodnikom. Na nas se vedno lahko zanesete in nam lahko zaupate svoje zasebne težave, saj pri nas ostanejo in jih ne posredujemo nikoli in nikomur, saj delujemo z veliko mero profesionalnosti!

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …