fbpx

Zakaj moraš paziti, kdo ti ureja osebni stečaj – 3/5

Na poraVnavi™ našim strankam, ki jim pripravimo dokumentacijo za osebni stečaj, ves čas postopka osebnega stečaja nudimo dodatno podporo in smo jim vedno na voljo za njihova vprašanja ali za sestavo raznih vlog na sodišče. Pisarne imamo po celi Sloveniji, tako da je strankam vedno na voljo obisk v pisarni, saj zagovarjamo osebni pristop in ne le komuniciranje po pošti. Nekatere odvetnike je po opravljeni storitvi težko priklicati na telefon, pa čeprav imate le kratko vprašanje. Na poraVnavi™ teh težav ni. Iz prakse vemo, da so stečajni dolžniki ob kompleksni zakonodaji kdaj izgubljeni in si določb ne znajo pravilno razlagati.

Našim strankam, ki smo jim pripravili dokumentacijo za osebni stečaj, do zaključka postopka nudimo ugodnejše cene za dodatne storitve.

Za več informacij o stečajnih postopkih pokličite 080-13-14!

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …