fbpx

Zakaj moraš paziti, kdo ti ureja osebni stečaj – 2/5

V prvem članku smo se dotaknili višine preizkusnega obdobja, ki je pri veliko stečajnih dolžnikih predolgo zaradi slabo napisanega predloga, ki so ga vložili preko določenih podjetij, ki storitev nudijo zelo poceni.

V današnjem zapisu bi radi poudarili, da imamo na poraVnavaTM poglobljeno znanje s področja stečajnih postopkov in ogromno prakse, preko katere se naučimo marsikaj novega. Vedno smo na tekočem z zakonodajo in njenimi spremembami. Ekipa usposobljenih pravnih strokovnjakov je zagotovilo za uspeh. Najnovejša sprememba zakonodaje se je zgodila letos, na kar smo opozarjali že več mesecev prej in izpostavili slabosti novih določb, ki vplivajo na novo začete stečaje, tako da so dolžniki še pravočasno lahko vložili stečaj po prejšnjih določbah.

Za več informacij o stečajnih postopkih pokličite 080-13-14!

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …