fbpx

Za overitev podpisa boste pri notarju odšteli 17 evrov, na upravni enoti 3 evre, na VEM točki pa vam ga bodo overili zastonj

Bodoči podjetnik mora pri ustanavljanju gospodarske družbe poskrbeti za predložitev vse potrebne dokumentacije za uspešno registracijo. Pri tem je pomembno omeniti, da morate v primeru, če je vaš poslovni naslov na naslovu objekta, ki ni v vaši lasti, pred registracijo pridobiti tudi izjavo lastnika objekta, da lahko poslujete na njegovem naslovu, pri čemer bo ta izjava potrebovala tudi overitev lastnikovega podpisa. Overitev tega podpisa vas bo pri notarju stala 17 evrov, na upravnih enotah 3 evre (maja 2016 je prišlo do podražitve te tarife!), na vseh VEM točkah po državi, vključno z VEM točko DATA, pa vas overitev podpisa ne bo stala nič.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …