fbpx

Ste prezadolženi? Imate težave z izvršitelji? Predlagamo, da se rešite dolgov!

Ste prezadolženi? Imate težave z izvršitelji? Predlagamo, da se rešite dolgov!

Ste ste tako kot mnogi znašli v nezavidljivi finančni situaciji? Ne zmorete več odplačevati dolgov in imate dovolj izvršiteljev, ki vas neprestano kličejo, obiskujejo in celo grozijo? Ukrepajte še danes, rešite svojo finančno situacijo in se znebite svojih dolgov! Z našo pomočjo lahko začnete znova, brez dolgov in frustracij, ki vam grenijo življenje!

S stečajnim postopkom se lahko prezadolžena reši (skoraj) vseh dolgov. Pred koncem stečajnega postopka je potrebno vložiti predlog za odpust obveznosti in ko sklep o odpustu obveznosti postane pravnomočen, ste rešeni vseh finančnih bremen! S skrbno preučitvijo vašega primera bomo poskrbeli, da svoje sanje o življenju brez dolgov, upnikov in izvršiteljev uresničite hitro, brezskrbno in z minimalnimi stroški! Izkušeni pravniki se bodo posvetili vašemu primeru in poiskali najbolj optimalno rešitev za vaš problem! Na podlagi pridobljenih izkušenj vam bomo pomagali priti do čim krajšega preizkusnega obdobja tako, da boste lahko čim hitreje ponovno zaživeli brez dolgov!

Kaj zajema ponudba:

–        celostna obravnava primera ter temeljit pogovor s stranko o najboljši možni rešitvi

–        sestava predloga za začetek stečaja

–        sestava predloga za odpust obveznosti

 

Zakaj nam lahko zaupate?

Ker nam je bonitetna hiša Bisnode, na osnovi našega poslovanja, dodelila razred A in nas tako uvrstila med 7,7% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji. Mednarodni projekt finančne analize podjetij se je izvajal v 19 državah Evrope.

Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo tako najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji: strankami, kupci, dobavitelji, zavarovalnicami, bankami in drugimi poslovnimi partnerji.

Pri nas AKCIJA do konca tega leta le za 100,00 EUR + ddv!

Za več informacij nas lahko kontaktirate na tel. št. 030-300-607 ali nam pišete na koper@poravnava-pna.si

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Poškodba pri delu in odškodnina

Poškodba pri delu je eden najpogostejših razlogov za odsotnost zaposlenega delavca. V večini primerov je za nastalo škodo odgovoren delodajelec, ki odgovornost pogosto prevzema nase

Več »

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …