fbpx

Prvi informativni izračuni o deviznih vlogah so že bili izdani, opravljena so že bila tudi prva izplačila

Sklad za nasledstvo je začel s 03.03.2016 izplačevati prve vloge varčevalcem nekdanje Ljubljanske banke, glavne podružnice Zagreb, ki so bile vložene v začetku decembra 2015. Omenjena izplačila se nanašajo na prvih 39 informativnih izračunov, skupno pa predstavljajo približno 685000,00 evrov. Prvi informativni izračuni so se začeli izdajati v februarju 2016.

Vsa dosedanja izplačila se nanašajo na varčevalce Glavne podružnice LB Zagreb. Kot smo že sami večkrat omenili na tej spletni strani, o varčevalcih Glavne podružnice Sarajevo ne obstajajo točni in popolni podatki, katere pa mora zagotoviti BiH, kot naj bi to določal memorandum, ki ga mora slovenska vlada skleniti z vlado Federacije BiH. Podatki, ki jih je do sedaj bosanska stran zagotovila, kot opozarjajo na slovenskem finančnem ministrstvu, ne vsebujejo ključnih identifikacijskih podatkov, kot sta številka osebnih dokumentov ali datum rojstva.

Na skladu so do začetka marca 2016 prejeli so že več kot 15500 zahtev (skupno naj bi bilo vseh varčevalcev oziroma upravičencev okoli 230000).

V naslednjih dveh mesecih pričakujemo tudi prve informativne izračune naših strank, seveda zaenkrat le za varčevalce nekdanje Ljubljanske banke, Glavne podružnice Zagreb.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …