fbpx

Pričevanja strank o delu Poravnava d.o.o. – Zanesljiva odškodnina

Če vam pripada odškodnina lahko preverite na naši spletni strani – Poravnava – odškodnina

Še več informacij lahko najdete na naše spletni strani odškodnina za prometno nesrečo.

“Pred tremi leti sem doživel prometno nesrečo, a vse do pred kratkim sploh nisem vedel, da lahko za utrpele telesne poškodbe dobim odškodnino. Prijatelj me je napotil na poraVnavo, kjer so me prijazno sprejeli. Po pregledu moje dokumentacije so mi pojasnili, da moj odškodninski zahtevek zastara čez 10 dni in da je zelo malo možnosti, da bo zavarovalnica v tem roku zahtevek obravnavala in odškodnino tudi nakazala. Po preteku tega roka namreč nimam več pravice do povračila za utrpelo nematerialno škodo. Vseeno so moj zahtevek sprejeli in obljubili, da se bodo potrudili, da pa žal ne morejo obljubiti ničesar. Čez teden dni me je poklical referent, ki je moje zadevo sprejel – z zavarovalnico so se v roku enega tedna uspeli dogovoriti o poravnalni ponudbi. Že samo to je zadostovalo za moje zadovoljstvo z njihovimi uslugami, kaj šele poravnalna ponudba, ki je prav tako presegala moja pričakovanja. K njim se definitivno še vrnem! Upam pa (za moje zdravje), da to ne bo potrebno.

Srečko, Velenje

Poravnavina spletna stran mi je bila v mojem primeru v veliko pomoč, zato sem se tudi odločila, da jim namenim nekaj besed pohvale.
Po tem, ko se mi je pripetila prometna nesreča in sem bila v času bolniške doma, sem si rekla, da malce pogledam na internetu, kako uveljavljanje odškodnine za prometne nezgode sploh poteka. Namreč prvič se mi je zgodilo kaj takšnega in zato mi kot laiku beseda odškodnina ne pove prav dosti. Kdo bi si mislil, da lahko na strani poraVnave izveš popolnoma vse, kar je za tvoj primer nezgode potrebno vedeti. Pogledala sem, kje ima poraVnava najbližjo pisarno, si izpisala številke in kontaktno osebo, pogledala katero dokumentacijo potrebujem, natisnila kupon za 20 odstotni popust in celo postavila nekaj hitrih vprašanj internetni svetovalki kar preko spletne strani. Po telefonu sem se z gospodom iz pisarne dogovorila za srečanje, ker pa sem bila zaradi prometne nesreče brez avtomobila, je bil tako prijazen, da sva se dobila kar pri meni doma. Celoten postopek od začetka pa do izplačila odškodnine je bil končan v dveh mesecih, jaz pa sem bila z njihovo storitvijo zelo zadovoljna.
V primeru nezgode je nujno imeti dobrega svetovalca! In poraVnava je bila zame najboljša izbira.

Maja iz Brežic

Tudi sama sem pred kratkim dobila odškodnino, ker sem bila udeležena v prometni nesreči. In sicer sem preko medijev slišala za poraVnavo in se odločila, da se obrnem na njih. V njihovi pisarni so mi vse lepo razložili, kaj vse potrebujem za postopek, kako postopek poteka, kaki so moji stroški oz. kaka je provizija, kolikšno odškodnino lahko pričakujem. Všeč mi je bilo to, ker so mi realno povedali znesek odškodnine. Vem, da nekateri rečejo ljudem, da lahko dobijo bistveno višjo odškodnino, samo da imajo potem zaslužek od njih (primer moje znanke, ki je odškodnino uveljavljala preko druge odškodninske hiše). No, na poraVnavi so mi vse lepo razložili in tud ves postopek je potekal točno tako, kot so dejali. Odškodnina pa je bila na koncu tudi takšna, kot so mi jo napovedali, celo malenkost višja, tako da lahko rečem, da ste res vredni vsake pohvale. Poleg tega so mi brezplačno pomagali tudi pri pritožbi za materialno škodo, ker mi je zavarovalnica na podlagi ocene »totalke« sprva ponudila zelo nizko povračilo škode. Napisali so mi pritožbo, na osnovi katere mi je potem zavarovalnica morala izplačati višji znesek. In to popolnoma brezplačno. Res vredno vseh pohval. Definitivno podjetje poraVnava priporočam vsem, ki so bili kakorkoli poškodovani.

Milena iz Polzele

Spletna stran poraVnave mi je prihranila veliko iskanja in brskanja informacij na različnih naslovih. Jaz bi rekel temu kar »vse na enem mestu«. Namreč, dobil sem vse potrebne informacije, tako za nezgodno zavarovanje kot tudi za postopek iz naslova odgovornosti delodajalca, saj je v mojem primeru šlo za nezgodo pri delu. Če sem čisto iskren, za možnost slednjega sploh nisem vedel, dokler nisem pobrskal po njihovi strani. Sem pač tak človek, ki rad sam preveri stvari na več koncih, preden ukrepam. In v mojem primeru se je navedeno pokazalo še kako pravilno. Spletna stran ponuja odgovore na vsa glavna vprašanja v zvezi z nezgodo. Če pa določenega odgovora ni, pa lahko sam postaviš vprašanje in odgovor nanj dobiš kar takoj. V telefonskem razgovoru so mi svetovali obisk v poslovalnici ter me opozorili na dokumente, ki naj jih prinesem s seboj. Posvet v poslovalnici je minil v prijetnem vzdušju, zaposleni mi je prijazno razložil mojo situacijo iz pravnega zornega kota, me opozoril na pogoste napake pri samostojnem vlaganju zahtevkov ter mi pojasnil način njihovega delovanja. Brez večjih pomislekov sem jim prepustil obe zadevi v reševanje. Z njihovim delom, sprotnim obveščanjem, strokovnostjo in odnosom sem bil zelo zadovoljen, zato njihove storitve priporočam vsakomur.

Silvo, Sevnica

Pohvalila bi celoten kolektiv poraVnave, ki mi je že dvakrat pomagal pri mojih nezgodah. Njihovo telefonsko številko imam shranjeno kar v telefonu, saj nikoli ne veš, kdaj boš potreboval nasvet nekoga, ki ve kako se tem rečem streže. Nesreča, namreč, nikoli ne počiva. Tisto, kar me je pri njih prepričalo in zaradi česar se venomer vračam k njim je, da so vedno zelo prijazni in ustrežljivi, zelo strokovni in profesionalni. Z razlago mi pojasnijo stvari in situacije, v katere se sama ne razumem dobro, predvsem pa so učinkoviti. In to je tisto, kar cenim.

Prvič, ko se mi je pripetila poškodba na delovnem mestu, pred štirimi leti, sem jim v reševanje predala tako zahtevka iz naslova kolektivnega zavarovanja in nezgodnega zavarovanja, ki sem ga imela takrat sklenjenega. Ko pa sva z možem pred pol leta imela prometno nesrečo ob pol devetih zvečer, sem med čakanjem na policijo poklicala tudi njihovo brezplačno številko. Prijazna svetovalka me je pomirila, mi razložila postopek, ki bo sledil po prihodu policije, nama svetovala obisk dežurne ambulante, nato pa celo poiskala in sporočila številko bližnje vlečne službe.

Jaz pravim, da se nezgodam ne moremo izogniti, ker se ti prej ali slej lahko zgodi nekaj nepredvidenega. Vendar pa lahko sam poskrbiš za to, da si v takem primeru pripravljen – pripravljen za nasvet in pomoč prositi nekoga, ki stvar obvlada. Zame je to Poravnava.

Mirjam, Novo mesto

Rada bi pohvalila vašo strokovnost in prijaznost pri urejanju zadev v zvezi mojo delovno nezgodo, ki se mi je pripetila v službi. Sploh nisem vedela, da mi takšna odškodnina pripada, pa tudi v službi mi niso o tem nič povedali, razen da sem kolektivno zavarovana in naj to sama uredim. Ko pa sem iskala informacije na internetu v zvezi s kolektivnim in nezgodnim zavarovanjem in pregledovala vašo spletno stran Poravnava, pa sem v zavihku »nezgode na delovnem mestu« zasledila, da tudi ta možnost v določenih primerih obstaja. Ko sem vse prebrala, sem poklicala na brezplačno številko in od takrat naprej je vse steklo kot po maslu. Bila sem res pozitivno presenečena s hitrostjo postopka, na koncu pa tudi z višino odškodnine. Jaz pravim, da je uveljavljanje odškodnine pametno prepustiti nekomu, ki ve kaj počne in Poravnava je bila zame zagotovo najboljša v tem pogledu. Hvala in lep pozdrav!

Tinka, Ivančna Gorica

Tudi sam sem bil z delom poraVnave zelo zadovoljen. Res se spoznajo na te »odškodninske zadeve«. Zadevo rešijo hitro, predvsem pa mi je bil všeč občutek, ki sem ga dobil, in sicer, da jim ni vseeno za stranko in se zanjo res potrudijo. Sam sem imel nesrečo na delu, a ker sem vedel, da delodajalec nima sklenjenega zavarovanja, nisem želel od njega nič terjati. Potem pa sem dobil novo zaposlitev in se odločil za vložitev odškodninskega zahtevka. Prijatelj mi je priporočil podjetje poraVnava in res sem se zglasil v njihovi enoti, kjer so mi o samem postopku vse lepo razložili, kako se te zadeve rešujejo, koliko odškodnine lahko pričakujem, kako dolgo traja postopek, moje stroške itd. Ker zadeva ni šla preko zavarovalnice, ampak se je odškodnina zahtevala od mojega bivšega delodajalca, so mi pojasnili tudi morebitne zaplete in to, da ni nujno, da bo delodajalec pripravljen sodelovati pri poravnavi ter mi v takem primeru potem preostane samo še tožba. Vseeno sem upal na najboljše. Postopek je stekel, potem pa so se začeli prvi problemi – izgovarjanje delodajalca, da sem sam kriv za nezgodo in da nisem upravičen do odškodnine. Svetovali so mi možnost pritožbe in mi pomagali pridobiti ustrezno dokumentacijo za pritožbo, pričam so pomagali napisati izjave, vse skupaj utemeljili še s sodnimi primeri in tako vložili pritožbo. Po tem je delodajalec le popustil oz. se ustrašil morebitne tožbe in priznal odgovornost ter mi ponudil odškodnino. Jaz pa sem bil tudi vesel, da ne bom rabil več let čakat na sodišču na denar, hodit na obravnave in podobno. Tako da podjetje poraVnava res priporočam vsem, ki rabijo pomoč pri uveljavljanju odškodnin.

Robert iz Velenja

PoraVnavo svetujem vsem, ki želijo v hitrem času visoko odškodnino. Jaz sem imel nezgodo pri delu za katero mi je pripadala odškodnina in ker se mi ni dalo urejat zadev, pa še zavarovalnice vedno nekaj komplicirajo, sem se odločil, da dam zadevo nekomu, ki se na to spozna. Na poraVnavi so mi odškodnino uredili v slabih treh mescih. V primerjavi s tistim, kar so mi ostali pravili, da lahko dobim, pa so mi na poraVnavi iztržili kar 1.000 EUR več. Tako da … poraVnava je super!

Samir iz Velenja

Naj na kratko še sam pohvalim podjetje poraVnava in povem, zakaj je bila to zame najboljša izbira. Utrpel sem poškodbo na delovnem mestu in zadevo po priporočilu prijatelja predal v reševanje odvetnici. Tu naj povem, da sem že ob podpisu pogodbe moral plačati 200 EUR za njene stroške. Ampak, ker mi je zagotovila, da z mojim primerom ne more biti nič narobe, sem to sprejel, češ da bom itak dobil povrnjeno. Primer se je na zavarovalnici vlekel pol leta, ko sem končno dobil odgovor – ODKLONITEV! Šokiran sem šel na posvet k svoji odvetnici, ki mi je svetovala tožbo in zraven še dodala, da je to pač riziko. Ker nisem vedel, kaj naj storim, sem malo pobrskal po internetu, naletel na spletno stran poraVnava, našel najbližjo enoto in se naročil na posvet. Na posvetu mi je njihova pravnica že v startu pojasnila spornost mojega primera (katerega moja odvetnica sploh ni omenjala), torej, da je v mojem primeru možnost odklonitve (kar se je res zgodilo), ampak da me to pri njih ne bi rabilo skrbeti, ker v primeru, da zadeva ni uspešno rešena, nimam nobenih stroškov. Nadalje mi je lepo pojasnila, zakaj pritožba ali tožba ni smiselna ter mi pojasnila v katerih primerih lahko dobim odškodnino – tu je šlo za nezgodna zavarovanja preko BA kartic, za katera sploh nisem vedel. Tako smo se dogovorili, da jim dostavim vso dokumentacijo, kar sem tudi storil in od tu naprej je šlo vse kot po maslu. Zavarovalnica me je povabila na pregled, ocenili so mojo poškodbo in mi ponudili zavarovalnino. Čeprav v določenem delu nisem dobil odškodnine (s tem poraVnava niti ni imela veze), mi je bilo všeč to, da so mi realno povedali, kaj lahko pričakujem oz. to, da je moj primer sporen in da obstaja verjetnost, da ne bom dobil nič. Nekateri to namreč zamolčijo, hkrati pa jim moraš še plačati njihovo delo. Všeč mi je tudi to, da v primeru neuspeha nimaš nobenih stroškov, torej, da gre vsa zadeva na njihov riziko. Glede na to, da danes nihče ne dela zastonj, je moja logika taka, da se potem pri primeru res maksimalno potrudijo, da stranka dobi odškodnino, sicer za svoje delo ne dobijo plačila. Poleg vsega tega pa ti povedo še za vse ostale oblike odškodnin, kje jih lahko dobiš, brez katerega bi bil danes za stroške odvetnice v minusu, tako pa sem v plusu. Tako da, še enkrat hvala, Poravnava. K vam se še vrnem.

Janez iz Topolšice

Tudi sama podjetje poraVnava priporočam vsem, ki so imeli kakršnokoli nezgodo in želijo odškodnino. Pred časom sem se poškodovala na delovnem mestu in zadevo v reševanje predala (po nasvetu sodelavca) kar podjetju, češ da bodo mojo zadevo rešili hitro in bo odškodnina višja kot pa, če zadevo odstopim v reševanje kakemu odvetniku ali pa odškodninski hiši. To sem tudi storila. Po dveh mesecih, ko še vedno nisem dobila nobenega odgovora, sem se obrnila na odgovorno osebo v pravni službi, ki mi je dejala, da še niso pregledali zadeve in da jo bodo zdaj ter mi odgovor sporočili v roku 14 dni. Ker v 14 dneh še vedno ni bilo odgovora, sem ponovno klicala in jih opomnila na mojo zadevo. Končno sem po tednu dni prejela odgovor. Ne da bi bila odškodnina višja, zadevo so odklonili in se sklicevali na to, da naj bi bila za nesrečo kriva sama. Ker se s tem nisem strinjala, sem se odločila, da zadevo predam v reševanje strokovnjakom na tem področju. Pobrskala sem po internetu in naletela na spletno stran poraVnave, kjer sem našla ogromno informacij. Poklicala sem na njihovo brezplačno številko in pojasnila zadevo. Prosili so me, če se z dokumentacijo zglasim v najbližji enoti, kjer jo bodo pregledali in strokovno ocenili ali je pritožba smiselna ali ne, torej ali je podjetje ravnalo napačno, ko so odklonili izplačilo odškodnine, ali ne. V njihovi enoti je pravnica zadevo pregledala in mi povedala, da je sicer zadeva nekoliko sporna, saj mi je, na podlagi njihovih navedb, mogoče očitati malo krivde, vsekakor pa ne v celoti, ter da mi v najslabšem primeru vseeno pripada vsaj določen odstotek odškodnine. Njihova pravnica mi je pomagala napisati izjavo, zakaj se z odklonitvijo ne strinjam, in da se za nezgodo ne čutim odgovorna. Podpisala sem pogodbo in pooblastila, pojasnili so mi, kakšna je možnost uspeha pritožbe ter da v primeru neuspeha nimam nobenih stroškov. Po mescu dni sem dobila ponudbo, s katero so mi priznali ne samo delno, ampak kar 100% odškodnino. Zaradi tega podjetje poraVnava priporočam vsem svojim znancem, prijateljem in ostalim, saj so pri svojem delu res uspešni.

Emina iz Velenja

Ker sem bil tudi sam zelo zadovoljen s storitvami vašega podjetja, sem se odločil, da vam napišem nekaj lepih besed. Tudi sam sem imel poškodbo pri delu in ker sem imel v preteklosti slabe izkušnje z zavarovalnicami, sem se odločil, da tokrat zadevo predam v urejanje strokovnjakom na tem področju. Malo sem pobrskal po internetu in med drugimi naletel tudi na spletno stran poraVnave, ki se mi je med vsemi zdela najbolj strokovna. Vseeno sem še poklical v njihovo poslovalnico, kjer mi je prijazna gospa vse lepo razložila, od samega postopka, katere papirje potrebujem, višine odškodnine, ki jo lahko pričakujem, mojih stroškov, itd. Zmenila sva se za termin in predajo dokumentacije. V pisarni mi je bilo vse še enkrat obrazloženo, tudi pogodba in pooblastilo, katero sem sicer hotel kar na hitro podpisat, ker se mi je malo mudilo. Pa sem bil v hecu celo malo okregan, da ne smem podpisovat stvari ne da bi bil seznanjen s tem, kar noter piše. V bistvu sem res takoj dobil občutek zaupanja in poštenosti, kar verjamem, da je v primerih, ko gre za denar, najbolj pomembno. Na poraVnavi so me res toplo sprejeli, videti je bilo, da jim res ni vseeno za stranke, hkrati pa so tudi zelo strokovno usposobljeni za področje odškodnin, saj so mi razložili čisto vse in še več, kar je bilo pomembno za moj primer. Tudi možne zaplete na katere sicer nimajo bistvenega vpliva in ki lahko podaljšajo reševanje primera, katerih v mojem primeru na srečo ni bilo. Primer je bil speljan strokovno, hitro in tako podjetje Poravnava priporočam tudi vsem ostalim.

Marko iz Šoštanja

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

law-scale

Zaposleni izkušeni pravniki

24-hour

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Zaposlujemo: PRAVNIK V PRAVNI PISARNI

Pridruži se ekipi poraVnave! 🧐 Koga iščemo?🎓 PRAVNIK M/Ž 📍 Kje?Ljubljana 🔥 Kaj nudimo?Polni delovni čas🕓Zaposlitev za nedoločen čas (poskusna doba 6 mesecev)🔒Razgibano delo 🤩Urejeno

Več »

19 let PORAVNAVE

Junija 2002 je bila prvič registrirana domena poravnava.si ter postavljena spletna stran na kateri ste lahko našli vse informacije v zvezi s postopkom pridobivanja odškodnine za

Več »
Piškotki

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …