fbpx

Prevar bo končno konec!

Pred časom smo na naši spletni strani poročali o konkurenčen podjetju, ki je poslovalo nepošteno in na trgu povzročalo splošno zmedo – nekatere stranke so namreč mislile, da gre za naše podjetje in so se potem, ko niso prejele izplačane odškodnine ali je bila le ta nesorazmerno nizka glede na podpisano poravnavo, jezne obračale na naše podjetje. Po včerajšnjem dnevu, ko so kriminalisti in policija razbili oderuško mrežo, upamo, da takih prevar ne bo več.

Preiskava je trajala eno leto in včeraj je 198 policistov na 17 naslovih iskalo dokaze o oderuštvu, goljufiji in pranju denarja. Poleg odvetnika Janeza Žlendra, ki je sodeloval z zgoraj omenjeno odškodninsko družbo, so včeraj pridržali tudi zakonitega zastopnika odškodninske družbe, Hostnik Smiljana. Med pridržanimi naj bi bil tudi Igor Bandič. Odvetniku Žlendru, ki je bil vpleten v posojilno hobotnico, v kateri naj bi sodelovala tudi podjetja na Hrvaškem, v Srbiji in na Češkem grozi do 8 let zapora zaradi pranja denarja, že leta 2012 pa je ostal brez odvetniške licence.  Enaka kazen grozi tudi Hostnik Smiljanu, ki naj bi goljufal pri izplačevanju odškodnin več kot 150 ljudem. Njegovo, že propadlo podjetje, Povračilo, je pri zastopanju strank v odškodninskih postopkih, zaračunavalo nikoli opravljene ali nepotrebne storitve, stranke pa so zaradi tega prejele manj odškodnine. Ker so se k nam obračale stranke, ogoljufane s strani tega podjetja, so nam predložile tudi dokaze, da je dejansko prišlo do goljufij, poleg tega pa so strankam tudi grozili, da v kolikor bodo povzročali težave, ne bodo odškodnine prejeli še veliko časa.

Podjetje Povračilo d.o.o. je res propadlo, vendar zato Hostnik nadaljuje poslovanje s podjetjem PDA d.o.o. (ali gre zgolj za naključje, da je naziv našega podjetja PNA d.o.o. ali gre za poskus, da bi ustvarili zmešnjavo na trgu in zavajali stranke tako, da bi zamenjali naše podjetje z njihovim?). Koliko časa bo to podjetje še poslovalo glede na včerajšnjo preiskavo ni znano, vendar vsem svetujemo veliko mero pazljivosti, če nameravajo njim prepustiti vodenje odškodninskega postopka.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …