fbpx

Poravnava Maribor – Predstavitev poslovalnice

Poslovalnica poraVnava Maribor se na svoji lokaciji na naslovu Sokolska 48, 2000 Maribor nahaja ┼że od svojega odprtja. Je ena izmed prvih poslovalnic podjetja poraVnava.┬á

Nahaja se na Studencih, pred trgovino Merkur. Je odmaknjena od mestnega vrve┼ża, a vseeno v njegovi neposredni bli┼żini. Strankam poslovalnice poraVnava Maribor je na voljo veliko parkiri┼í─Źe, dosegljiva pa je tudi z mestnim avtobusom ┼ítevilka 12 in 19.

 

poraVnava Maribor
poraVnava Maribor

V poraVnavi PE Maribor vas bo sprejela pravnica Anja Jagodi─Ź, univ.┬ádipl. prav., ki s svojimi dolgoletnimi izku┼ínjami, ki si jih je pridobivala tekom ┼ítudija in dela, na poraVnavi nudi strankam prvovrstno pravno svetovanje iz vseh pravnih podro─Źij.

Specializirana je za uveljavljanje od┼íkodnin po prometnih nesre─Źah, od┼íkodnin za nesre─Źo pri delu, nezgodah na javnih in zasebnih povr┼íinah. Z veseljem vam pomaga pri uveljavljanju zavarovalnine (dnevne od┼íkodnine) iz va┼íe zavarovalne police.

K njej se lahko zate─Źete tudi po pravni nasvet s podro─Źja delovnega, stvarnega, dru┼żinskega in civilnega prava. Anja J. vam bo pomagala tudi pri sestavi dopisov, ugovorov zoper prometne prekr┼íke ali izvr┼íbe, pisanju pogodb in pri drugih pravnih pisanjih.

V PE Maribor se zavedamo resnosti stiske, ki nastanem ljudem ob finan─Źnih te┼żavah, zato vam bomo z veseljem pomagali tudi pri re┼íitvi te te┼żave. Z va┼íimi upniki se lahko poskusi dogovoriti za obro─Źno odpla─Źilo dolga, za odlog dolga, v kolikor pa z upniki ne najdemo skupnega jezika, vam bomo z veseljem svetovali glede osebnega ste─Źaja in vas varno vodili skozi postopek. Osebam, ki so ┼że v osebnem ste─Źaju lahko pomagamo pri pisanju pro┼ínje za skraj┼íanje preizkusne dobe osebnega ste─Źaja.

V poslovalnici poraVnava Maribor strmimo k zadovoljstvu strank. Strankam iskreno in brez zadr┼żkov nudimo kvalitetno pravno svetovanje na vseh pravnih podro─Źjih. Vsak primer posku┼íajo re┼íiti hitro, u─Źinkovito, cenovno sprejemljivo ter transparentno. Pomembno nam je, da stranka vsak trenutek ve v kateri fazi postopka je njen primer, zato jih a┼żurno obve┼í─Źamo o vseh poslanih in prejetih dopisih. Na ┼żeljo stranke ji predlo┼żimo vsa pravna pisanja, ki so bila poslana v njenem primeru. Prav tako se v poslovalnici poraVnava PE Maribor trudimo, da strankam ┼że na za─Źetku postopka predstavimo celoten potek postopka, ter si vzamemo ─Źas, da stranka postopek dobro razume. Kot uspeh si ┼ítejemo le stranko, ki od nas odide zadovoljna in z nasmehom na obrazu.

Zaradi kvalitetnega vodenja strank tekom zdravljenja, svetujemo vsem, ki se po┼íkodujejo, da nas v najkraj┼íem mo┼żnem ─Źasu pokli─Źejo. Najbolje takoj po po┼íkodbi ali kar se da hitro po nezgodi. Tako vam lahko pomagamo s svetovanjem ┼że na za─Źetku postopka in si tako zagotovimo podlago, da pridobimo najvi┼íjo mo┼żno od┼íkodnino. Tudi strankam, ki potrebujejo pravni nasvet svetujemo naj ne odla┼íajo s klicem, saj vam lahko najve─Ź pomo─Źi ponudimo prav na za─Źetku postopka in tako najbolje zavarujemo va┼í pravni interes. Zato nikoli ne odla┼íajte s klicem na na┼ío brezpla─Źno telefonsko ┼ítevilko 080-13-14, saj vas to v tej fazi postopka ne stane ni─Ź.

Svojim strankam ┼żelimo omogo─Źiti ─Źim la┼żjo komunikacijo, zato nas lahko pokli─Źete na telefonsko ┼ítevilko 080 13 14, vse dni v tednu, pi┼íete na elektronski naslov maribor@poravnava.si ali pa nas obi┼í─Źete v poslovalnici na naslovu Sokolska 48, 2000 Maribor.

PoraVnava Maribor se pona┼ía z dolgoletno tradicijo uspe┼ínega poslovanja, zato smo bolj┼íi od podjetji, ki se ukvarjajo s podobno dejavnostjo. Na┼íim strankam so vrata vedno odprta. Podjetje poraVnava se pona┼ía s platinasto bonitetno odli─Źnosti, s ─Źemer se ne more pona┼íati nobeno konkuren─Źno podjetjev panosgi. Prav tukaj se vidi, da je podjetje poraVnava in s tem tudi poslovalnica poraVnava Maribor zaupanja vredno podjetje in zaupanja vredna poslovna enota.

Stranke se z veseljem vra─Źajo v poslovalnico poraVnava Maribor in tja napotijo tudi svoje prijatelje, saj vedo, da jih bo tam vedno pri─Źakal prijazen nasmeh, razumevajo─Źe besede in kvalitetno pravno zastopanje na razli─Źnih podro─Źjih. Zato ne odla┼íajte in nas pokli─Źite na telefonsko ┼ítevilko 080 13 14 ali pa nam pi┼íite na maribor@poravnava.si.

Ne odla┼íajte! Po┼íljite nam sporo─Źilo ali nas pokli─Źite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izpla─Źilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezpla─Źni nasvet! Vpra┼íajte pravnike.

Brezpla─Źna ┼ítevilka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Višina odškodnine

Je vi┼íina od┼íkodnine odvisna le od obsega ┼íkode? Ve─Źje kot so po┼íkodbe, vi┼íja bo od┼íkodnina. Tako misli velika ve─Źina na┼íih strank, ki se svoj primer

Ve─Ź ┬╗

Povratni klic svetovalca

Za ve─Ź informacij in povratni klic na┼íega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Na┼íi svetovalci vas bodo kontaktirali …