fbpx

poraVnava Maribor – Predstavitev poslovalnice

Poslovalnica poraVnava Maribor se na svoji lokaciji na naslovu Sokolska 48, 2000 Maribor nahaja že od svojega odprtja. Je ena izmed prvih poslovalnic podjetja poraVnava

Nahaja se na Studencih, pred trgovino Merkur. Je odmaknjena od mestnega vrveža, a vseeno v njegovi neposredni bližini. Strankam poslovalnice poraVnava Maribor je na voljo veliko parkirišče, dosegljiva pa je tudi z mestnim avtobusom številka 12 in 19.

 

poraVnava Maribor
poraVnava Maribor

V poraVnavi PE Maribor vas bo sprejela pravnica Anja Jagodič, univ. dipl. prav., ki s svojimi dolgoletnimi izkušnjami, ki si jih je pridobivala tekom študija in dela, na poraVnavi nudi strankam prvovrstno pravno svetovanje iz vseh pravnih področij.

Anja Jagodič poraVnava Maribor
Anja Jagodič poraVnava Maribor

Specializirana je za uveljavljanje odškodnin po prometnih nesrečah, odškodnin za nesrečo pri delu, nezgodah na javnih in zasebnih površinah. Z veseljem vam pomaga pri uveljavljanju zavarovalnine (dnevne odškodnine) iz vaše zavarovalne police.

K njej se lahko zatečete tudi po pravni nasvet s področja delovnega, stvarnega, družinskega in civilnega prava. Anja J. vam bo pomagala tudi pri sestavi dopisov, ugovorov zoper prometne prekrške ali izvršbe, pisanju pogodb in pri drugih pravnih pisanjih.

V PE Maribor se zavedamo resnosti stiske, ki nastanem ljudem ob finančnih težavah, zato vam bomo z veseljem pomagali tudi pri rešitvi te težave. Z vašimi upniki se lahko poskusi dogovoriti za obročno odplačilo dolga, za odlog dolga, v kolikor pa z upniki ne najdemo skupnega jezika, vam bomo z veseljem svetovali glede osebnega stečaja in vas varno vodili skozi postopek. Osebam, ki so že v osebnem stečaju lahko pomagamo pri pisanju prošnje za skrajšanje preizkusne dobe osebnega stečaja.

V poslovalnici poraVnava Maribor strmimo k zadovoljstvu strank. Strankam iskreno in brez zadržkov nudimo kvalitetno pravno svetovanje na vseh pravnih področjih. Vsak primer poskušajo rešiti hitro, učinkovito, cenovno sprejemljivo ter transparentno. Pomembno nam je, da stranka vsak trenutek ve v kateri fazi postopka je njen primer, zato jih ažurno obveščamo o vseh poslanih in prejetih dopisih. Na željo stranke ji predložimo vsa pravna pisanja, ki so bila poslana v njenem primeru. Prav tako se v poslovalnici poraVnava PE Maribor trudimo, da strankam že na začetku postopka predstavimo celoten potek postopka, ter si vzamemo čas, da stranka postopek dobro razume. Kot uspeh si štejemo le stranko, ki od nas odide zadovoljna in z nasmehom na obrazu.

Zaradi kvalitetnega vodenja strank tekom zdravljenja, svetujemo vsem, ki se poškodujejo, da nas v najkrajšem možnem času pokličejo. Najbolje takoj po poškodbi ali kar se da hitro po nezgodi. Tako vam lahko pomagamo s svetovanjem že na začetku postopka in si tako zagotovimo podlago, da pridobimo najvišjo možno odškodnino. Tudi strankam, ki potrebujejo pravni nasvet svetujemo naj ne odlašajo s klicem, saj vam lahko največ pomoči ponudimo prav na začetku postopka in tako najbolje zavarujemo vaš pravni interes. Zato nikoli ne odlašajte s klicem na našo brezplačno telefonsko številko 080-13-14, saj vas to v tej fazi postopka ne stane nič.

Svojim strankam želimo omogočiti čim lažjo komunikacijo, zato nas lahko pokličete na telefonsko številko 080 13 14, vse dni v tednu, pišete na elektronski naslov maribor@poravnava.si ali pa nas obiščete v poslovalnici na naslovu Sokolska 48, 2000 Maribor.

PoraVnava Maribor se ponaša z dolgoletno tradicijo uspešnega poslovanja, zato smo boljši od podjetji, ki se ukvarjajo s podobno dejavnostjo. Našim strankam so vrata vedno odprta. Podjetje poraVnava se ponaša s platinasto bonitetno odličnosti, s čemer se ne more ponašati nobeno konkurenčno podjetjev panosgi. Prav tukaj se vidi, da je podjetje poraVnava in s tem tudi poslovalnica poraVnava Maribor zaupanja vredno podjetje in zaupanja vredna poslovna enota.

Stranke se z veseljem vračajo v poslovalnico poraVnava Maribor in tja napotijo tudi svoje prijatelje, saj vedo, da jih bo tam vedno pričakal prijazen nasmeh, razumevajoče besede in kvalitetno pravno zastopanje na različnih področjih. Zato ne odlašajte in nas pokličite na telefonsko številko 080 13 14 ali pa nam pišite na maribor@poravnava.si.

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

law-scale

Zaposleni izkušeni pravniki

24-hour

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Švicarski franki

Vam švicarski franki ne dajo spati? Ste v tej valuti vzeli kredit, ste ga morda celo že odplačali? Potem ste seznanjeni z odločitvijo Vrhovnega sodišča,

Več »

Nateg vratnih mišic

Če berete ta članek, ste verjetno doživeli prometno nesrečo ali jo je kdo od vaših bližnjih. Če ste preverjali iskalni niz »nateg vratnih mišic«, se

Več »

Odvzem vozniškega dovoljenja

Odvzem vozniškega dovoljenja? Pridobite ga nazaj! So vam pristojni organi prepovedali nadaljnjo vožnjo in vam odvzeli vozniško dovoljenje ali ste presegli 18 kazenskih točk? V

Več »

Odškodnina prometna nesreča

ODŠKODNINA PROMETNA NESREČA: nujno preberite kdaj vam pripada! Odškodnina je precej težko razumljiv pojem, saj se z njim – dokler ga ne potrebujemo – niti

Več »

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …