fbpx

Predstavitev poslovalnice – Poravnava Maribor

Poslovalnica poraVnava v Mariboru se na svoji lokaciji na naslovu Sokolska 48, 2000 Maribor nahaja že od svojega odprtja. Je ena izmed prvih poslovalnic podjetja poraVnava. Nahaja se na Studencih, pred trgovino Merkur. Je odmaknjena od mestnega vrveža, a vseeno v njegovi neposredni bližini. Strankam poslovalnice poraVnava Maribor je na voljo veliko parkirišče, dosegljiva pa je tudi z mestnim avtobusom številka 12 in 19.

Predstavitev poslovalnice - Poravnava Maribor 1

V poraVnavi PE Maribor vas bo sprejela pravnica Ana Lep, mag. prav., ki s svojimi dolgoletnimi izkušnjami, ki si jih je pridobivala tekom študija in dela na poraVnavi nudi strankam prvovrstno pravno svetovanje iz vseh pravnih področij. Specializirana je za uveljavljanje odškodnin po prometnih nesrečah, odškodnin za nesrečo pri delu, nezgodah na javnih in zasebnih površinah. Z veseljem vam pomaga pri uveljavljanju zavarovalnine (dnevne odškodnine) iz vaše zavarovalne police. K njej se lahko zatečete tudi po pravni nasvet s področja delovnega, stvarnega, družinskega in civilnega prava. Naša mag. prava vam bo pomagala tudi pri sestavi dopisov, ugovorov zoper prometne prekrške ali izvršbe, pisanju pogodb in pri drugih pravnih pisanjih. V PE Maribor se zavedamo resnosti stiske, ki nastanem ljudem ob finančnih težavah, zato vam bomo z veseljem pomagali tudi pri rešitvi te težave. Z vašimi upniki se lahko poskusi dogovoriti za obročno odplačilo dolga, za odlog dolga, v kolikor pa z upniki ne najdemo skupnega jezika, vam bomo z veseljem svetovali glede osebnega stečaja in vas varno vodili skozi postopek. Osebam, ki so že v osebnem stečaju lahko pomagamo pri pisanju prošnje za skrajšanje preizkusne dobe osebnega stečaja.

V poslovalnici poraVnava Maribor strmimo k zadovoljstvu strank. Strankam iskreno in brez zadržkov nudimo kvalitetno pravno svetovanje na vseh pravnih področjih. Vsak primer poskušajo rešiti hitro, učinkovito, cenovno sprejemljivo ter transparentno. Pomembno nam je, da stranka vsak trenutek ve v kateri fazi postopka je njen primer, zato jih ažurno obveščamo o vseh poslanih in prejetih dopisih. Na željo stranke ji predložimo vsa pravna pisanja, ki so bila poslana v njenem primeru. Prav tako se v poslovalnici poraVnava PE Maribor trudimo, da strankam že na začetku postopka predstavimo celoten potek postopka, ter si vzamemo čas, da stranka postopek dobro razume. Kot uspeh si štejemo le stranko, ki od nas odide zadovoljna in z nasmehom na obrazu.

Predstavitev poslovalnice - Poravnava Maribor 3

Zaradi kvalitetnega vodenja strank tekom zdravljenja, svetujemo vsem, ki se poškodujejo, da nas v najkrajšem možnem času pokličejo. Najbolje takoj po poškodbi ali kar se da hitro po nezgodi. Tako vam lahko pomagamo s svetovanjem že na začetku postopka in si tako zagotovimo podlago, da pridobimo najvišjo možno odškodnino. Tudi strankam, ki potrebujejo pravni nasvet svetujemo naj ne odlašajo s klicem, saj vam lahko največ pomoči ponudimo prav na začetku postopka in tako najbolje zavarujemo vaš pravni interes. Zato nikoli ne odlašajte s klicem na našo brezplačno telefonsko številko 080-13-14, saj vas to v tej fazi postopka ne stane nič.

Naša pravnica slovi po svoji zagriženosti. Za vsak posamezen primer prouči vso relevantno zakonodajo, sodno prakso in pravno literaturo, saj ve, da lahko le na tak način stranki omogoči, da pride do najvišje možne visoke odškodnine. Je borka proti krivicam, zato vam bo z veseljem pomagala, da boste z vašim zahtevkom uspeli in bili zadovoljni.

Svojim strankam želimo omogočiti čim lažjo komunikacijo, zato nas lahko pokličete na telefonsko številko 041-679-725, tudi preko Viberja, pišete na elektronski naslov maribor@poravnava.si ali pa nas obiščete v poslovalnici na naslovu Sokolska 48, 2000 Maribor.

PoraVnava Maribor se ponaša z dolgoletno tradicijo uspešnega poslovanja, zato smo boljši od podjetji, ki se ukvarjajo s podobno dejavnostjo. Našim strankam so vrata vedno odprta. Podjetje poraVnava se ponaša s platinasto bonitetno odličnosti, s čemer se ne more ponašati nobeno konkurenčno podjetjev panosgi. Prav tukaj se vidi, da je podjetje poraVnava in s tem tudi poslovalnica poraVnava Maribor zaupanja vredno podjetje in zaupanja vredna poslovna enota.

Stranke se z veseljem vračajo v poslovalnico poraVnava Maribor in tja napotijo tudi svoje prijatelje, saj vedo, da jih bo tam vedno pričakal prijazen nasmeh, razumevajoče besede in kvalitetno pravno zastopanje na različnih področjih. Zato ne odlašajte in nas pokličite na telefonsko številko 080 13 14 ali pa nam pišite na maribor@poravnava.si.

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Poškodba pri delu in odškodnina

Poškodba pri delu je eden najpogostejših razlogov za odsotnost zaposlenega delavca. V večini primerov je za nastalo škodo odgovoren delodajelec, ki odgovornost pogosto prevzema nase

Več »

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …