fbpx

Predstavitev poslovalnice – Poravnava Koper

Na poraVnavi v PE Koper delam že skoraj deset let in svoje delo pravzaprav ne dojemam kot službo, ampak kot del svojega življenja. Tako kot tudi moje stranke zame ne predstavljajo le številko, temveč nekoga, ki se je znašel v situaciji, ko nečesa ne zmore ali ne zna sam in me poišče zato, da mu pomagam. Uspešna rešitev situacije je torej v prvi vrsti odvisna od mene, kar me motivira in žene k uspehu.

Predstavitev poslovalnice – Poravnava Koper 1

Sem Maja Zukić, diplomantka Evropske pravne fakultete. Že od malih nog me je pravo izredno zanimalo in me močno privlačilo. Mnogi bi rekli, da sem imela srečo, saj sem že kot študentka pričela delati na Poravnavi v PE Koper, kjer sem zaposlena še dandanes, skoraj deset let kasneje. Bogatejša za marsikatero izkušnjo in vsekakor z veliko obsežnejšim znanjem. Pa vendar še zdaleč ne vem vsega, saj se z vsakim primerom lahko naučiš nekaj novega, vse dokler si pripravljen širiti svoja obzorja.

Ena izmed mojih lastnosti, ki mi pri mojemu delu pride še kako prav, je trma.  Ja, trma mi pride prav, saj me vodi k temu, da za stranko berem, raziskujem, se učim…vse kar je v moji moči, le da pridem do tega, da najdem zanjo najbolj optimalno rešitev. Moj cilj, pa ne samo služben, ampak tudi oseben, je, da so moje stranke zadovoljne in da sem tudi sama zadovoljna s seboj, ker vem, da sem za stranko storila vse kar se je storiti dalo. Dojemanje dela na tak način verjetno resda vpliva tudi na osebno življenje delavca, vendar pa je za moje stranke to nedvomno prednost in nekaj kar bodo težko dobili pri konkurenci. Uspeh stranke je moj oseben uspeh in to me vodi k temu, da se vsakemu primeru posebej maksimalno posvetim, iščem in raziskujem, dokler za stranko ne najdem najboljših možnosti, ki jih ima. In prav iz tega razloga sem pri svojemu delu vedno boljša.

V poslovni enoti poraVnava Koper sem začela delati kot pravnica, ki je pisala odškodninske zahtevke. Sčasoma sem razširila svoje znanje ter posledično tudi področja dela. Danes strankam pomagam pri uveljavljanju pravic, ki jih imajo kot potrošniki, delavci, otroci, starši, poslovneži, upniki ali dolžniki ter mnogi drugi udeleženci v pravnem prometu. Delo s strankami me izredno veseli in prepričana sem, da stranke ob sestanku v pisarni to tudi začutijo. Včasih se zgodi tudi, da se kdo sooča s težavo pri kateri mu žal ne morem ali ne znam pomagati in takrat to stranki tudi odkrito povem ter jo napotim drugam, kjer bo lahko bolje rešila svoj primer. Civilno pravo je namreč izredno obsežno in nemogoče je biti strokovnjak na vseh področjih. Svojih strank torej nikoli ne zavajam in jim odkrito povem kakšne so njihove možnosti za uspeh in kakšno je tveganje.

Predstavitev poslovalnice – Poravnava Koper 2

V svojo novo poslovalnico poraVnava PE Koper, ki se nahaja nasproti Delavske hranilnice, v samem centru Kopra, in sicer v Obrtniškem domu, lepo vabim vse, ki imajo težave na civilnopravnem področju. Pomagam vam lahko v mnogih različnih situacijah, primeroma bom naštela nekatere: če ste se znašli v dolgovih, če imate sami dolžnike, ki ne plačujejo svojih dolgov, če ste bili poškodovani (kjerkoli), če želite uveljavljati reklamacijo izdelka ali slabo opravljene storitve, če ste se »zataknili« v kakšnem upravnem postopku in ne veste kako naprej, če ste prejeli globo, če od vas neutemeljeno nekaj terjajo, če potrebujete razlago kakšnega pravnega besedila ali če imate kakršenkoli drug pravni problem. Če vam ne bom mogla pomagati, vas bom vsaj usmerila na pravo pot. Z obiskom poraVnava PE Koper ne morete izgubiti. V kolikor pa vam je obisk poslovalnice onemogočen ali otežen, lahko z nami sodelujete tudi preko navadne ali elektronske pošte, potreben je le klic na tel. št. 030/300-607 in skupaj bomo našli način za sodelovanje, ki je za vas najbolj optimalen.

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Poravnava d.o.o. Celje

Poravnava Celje nudi Celjanom in vsem prebivalcem Savinjske kvalitetno pravno svetovanje že dolgih 16 let. Leta 2004 se ja Ljubjanski ulica v Celju prvič odprla

Več »

8 slabosti osebnega stečaja

Postopek osebnega stečaja ima za dolžnika praviloma prednosti a poleg teh so seveda prisotne tudi slabosti o katerih morate biti seznjanjeni. Večina jih je usmerjena

Več »

Poravnava Murska Sobota – kratka predstavitev naše pisarne

Poravnava d.o.o. je po sedmih letih nadzora iz strani analitičnega podjetja Bisnode, prejela platinasto boniteto odličnosti. Gre za najvišje možno priznanje poslovne odličnosti, ki jo podjetje Bisnode podeljuje na evropski ravni. Poravnava d.o.o. je tako edino podjetje v branži (med 842), ki se lahko pohvali s takšnim dosežkom.

Več »

7 pasti osebnega stečaja

Prezadolženi dolžnik z osebnim stečajem lahko veliko pridobi, z neustreznim postopanjem pa lahko marsikaj tudi stori narobe in posledično trpi neželene posledice. Glavni namen in

Več »

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …