fbpx

Predstavitev poslovalnice – Poravnana Ljubljana

Poravnava Ljubljana ima ekipo zagnanih pravnih strokovnjakov, ki daje poudarek na kvalitetno storitev za stranko. Vsi zaposleni imajo dolgoletne izkušnje, zaradi česar hitro prepoznajo, kaj posameznik potrebuje in mu znajo pomagati na pravi način.

Poravnava Ljubljana se nahaja na odlični lokaciji blizu središča mesta, a je vseeno zelo dobro dostopna tako z mestnim avtobusom kot tudi z osebnim vozilom. Pohvalimo se lahko z velikim parkiriščem, na katerem je vedno prosto mesto za naše cenjene stranke. Pisarna se nahaja na naslovu Zaloška 58a, ob cesti pa je tudi velik pano, ki opozarja, kje je potrebno zaviti s ceste.

Predstavitev poslovalnice - Poravnana Ljubljana 1

V ekipi poraVnava Ljubljana delajo 3 odlični strokovnjaki, ki pokrivajo svoja področja. Strokovnjak Jure Peer se vsakodnevno ukvarja z odškodninskimi zahtevki s področja prometnih nesreč. Na tem področju dela že več kot 15 let, zaradi česar ima izjemno bogate izkušnje in znanje, podkrepljeno z dolgoletno prakso dela na področju prometnih nesreč. Pozna vse trike, nasvete za uspešno zdravljenje telesnih poškodb po prometni nesreči, prav tako pa stranke opozori na morebitne pasti pri vlaganju odškodninskega zahtevka. Pravna specialistka Alma Alič se je ljubljanski ekipi pridružila leta 2015 in vsa ta leta deluje na področju stečajnega prava, delovnega prava, prekrškov, civilnega prava, izvršilnega prava, potrošniškega prava ipd. V petih letih je poglobila svoje znanje in se specializirala za zgoraj navedenega področja. Njen nasvet je lahko zelo dragocen, saj pogosto prepreči usodne napake strank, ki se na njo obrnejo za nasvet. Ružica Gabrič se je naši ekipi pridružila leta 2017 in od tedaj uspešno spoznava ustroj delovanja podjetja in poglablja svoje strokovne kompetence. Zaradi svojega izjemnega dela je leta 2020 prevzela vodenje odškodninskih zahtevkov iz naslova civilne odgovornosti ter nezgodnih zavarovanj (poškodbe pri delu, po tretji osebi, lastne poškodbe ipd.), pri čemer je zaradi svoje odločnosti zelo uspešna.

Predstavitev poslovalnice - Poravnana Ljubljana 2

V ekipi poraVnava Ljubljana prisluhnemo vsaki stranki, ki rabi pomoč. Vedno poskušamo najti kvalitetno ter za stranko ugodno rešitev. Nikoli ne ravnamo v nasprotju z željami stranke. Strank nikoli ne zavajamo in če ocenimo, da ji ne moremo pomagati, jo poskusimo usmeriti na pravo pot, saj je dobra stranka le zadovoljna stranka in to je naš glavni cilj in vodilo pri našem delu.

PoraVnava Ljubljana se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami in z obilico znanja, kar je naša prednost pred ostalimi podjetji, ki se ukvarjajo s podobno dejavnostjo. Poleg tega se ne skrivamo za lažnimi imeni, ampak s svojo fizično prisotnostjo stojimo za svojim delom. V vseh letih delovanja si je poraVnava ustvarila renome resnega podjetja, ki se postavi za svoje stranke, gre za njih do konca in se ne pusti zavajati z lažnimi obljubami in prenizkimi ponudbami. Tako kot sami ne servisiramo osebnega vozila, se ne friziramo sami in ne popravljamo sami razbitega stekla na telefonu, je prav, da tudi na pravnem področju delo prepustimo strokovnjakom, ki so za to podkovani. Pogosto je delo brez poglobljenega znanja z določenega področja lahko pogubno in vodi v neizogiben poraz. Imejte se radi in svoje pravne težave prepustite pravim strokovnjakom, ki bodo najboljše branili vaše pravne interese ter za vas poiskali najboljšo rešitev. PoraVnava Ljubljana ima v svoji ekipi vrhunske strokovnjake, ki poznajo ogromno pasti, na katere stranka ne bi niti pomislila. Razbremenite se skrbi ter svojo težavo prepustite izkušenim poznavalcem, bodite brezskrbni in nam prepustite, da speljemo vašo zadevo od začetka do konca.

Naša ekipa strokovnjakov cel teden dela z odločnim tempom, da lahko zadosti povpraševanju, ki ga prejme, zaradi česar se vedno razveselimo petkov, ko si po 15. uri malo oddahnemo in poklepetamo, kakšni izzivi nas čakajo v prihodnjem tednu. Prednost naše ekipe je, da se medsebojno odlično razume, z veseljem si priskočimo na pomoč, zaradi česar naše delo poteka ustaljeno in nemoteno. S skupnimi močmi premagamo vsak izziv, ki se postavi pred nas.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …