fbpx

Pravna pomoč preko spleta, v živo!

poraVnava™ je znana zlasti po specializiranih in strokovnih pravnih storitvah svetovanja in posredovanja pri uveljavljanju odškodnin, prav tako pa pravno svetujemo vsem, ki se na nas obračajo z najrazličnejšimi pravnimi problemi in vprašanji.

Dejansko pa smo prvo in trenutno tudi edino odškodninsko podjetje, ki vsem obiskovalcem spletne strani www.poravnava.si nudimo tudi pravno pomoč v živo. V kolikor se soočate s kakšnim pravnim problemom, se lahko na naši spletni strani povežete s pravno svetovalko, ki vam bo v celoti svetovala glede uveljavljanja odškodnin, vložitve izvršb, po potrebi pa tudi o vseh ostalih pravnih problemih s katerimi se soočate.

Na drugi strani ekrana vam bo na zastavljena vprašanja odgovarjala diplomirana pravnica, tako, da boste dobili željene odgovore, ki jih pričakujete, V ŽIVO in ne zgolj avtomatizirana sporočila.

Torej, v kolikor potrebujete kakršenkoli pravni nasvet, se lahko le udobno namestite v naslonjač ter obiščete našo spletno stran. Ni več potrebe po izgubljanju vašega časa in denarja.

Lahko si ogledate več vsebin o odškodninah na spletni strani : Poravnava – odškodnina domača stran ali na blogu z veliko koristnimi  članki iz področja prava

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …