fbpx

POZOR! Ponovno goljufije pri izplačilu odškodnin – preberite

V zadnjem času pogosto prejemamo klice nezadovoljnih strank, ki predolgo čakajo na svoje odškodnine, a kaj hitro ugotovimo, da sploh ne gre za naše stranke.

Kaj se dogaja?

Mnoga lokalna odškodninska podjetja se predstavljajo kot poraVnava™ ali pa kot naši partnerji, kar pa ne drži. poraVnava™ je v Sloveniji samo ena in prepoznate nas po brezplačni telefonski številki 080 13 14 ter spletni strani www.poravnava.si, kjer so navedeni vsi naši kontakti ter vse naše poslovne enote. Zato bodite previdni in ne nasedajte mnogokrat preveč mamljivim oglasom, nerealnim akcijskim cenam ter smešno nizkim provizijam – za tem običajno stojijo slaba, neučinkovita in neuspešna podjetja, pogosto sumljivega porekla in z nepoštenimi praksami dela.

V naši družbi imamo, zaradi učinkovitega in sodobnega elektronskega sistema, kakor tudi same notranje organizacije dela, zelo skrben in natančen nadzor nad vsemi postopki, kar nam omogoča maksimalno hitrost pri postopkih in izplačilih.

Predvsem pa bodite pozorni, da vašega primera ne oddate podjetju, ki ima slabo boniteto, saj se s tem preveč izpostavite tveganju, da vam bodo denar izplačali z zamudo ali pa vam ga sploh ne bodo! Po temeljiti analizi trga smo ugotovili, da ima večina konkurenčnih podjetij slabo boniteto in zato pazljivost resnično ni odveč.

Boniteto lahko preverite na spletni strani bizi.si, lahko pa nas pokličete in to za vas storimo mi.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …