fbpx

Poškodbe pri delu zaradi krivdne odgovornosti delodajalca

Poškodbe na delu in krivdna odgovornost delodajalca

O krivdni oziroma subjektivni odgovornosti delodajalca v primeru poškodbe na delu lahko govorimo predvsem v primeru malomarnosti delodajalca, za kar gre v dveh situacijah:

–         delodajalec se zaveda, da utegne zaradi neke opustitve določenega dejanja ali dopustitve nekega stanja ali nekega drugega dejstva nastati škodljiva posledica, ki bi lahko vodila do poškodbe na delu, pa lahkomiselno misli, da jo bo lahko preprečil ali da ne bo nastala,

–          delodajalec se ne zaveda, kakšne škodljive posledice lahko nastanejo, pa bi za take posledice moral vedeti.

Ko se poškodbe delavcev zgodijo zaradi krivdne odgovornosti delodajalca, je delodajalec delavcem odškodninsko odgovoren za vso nastalo škodo. Odškodninski postopek za vas varno in brez tveganja izpelje PORAVNAVA™.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …