fbpx

Poškodbe in izplačila iz nezgodnega zavarovanja

Poškodbe in izplačila iz nezgodnega zavarovanja

Ker so police nezgodnega zavarovanja med seboj različne, so različna tudi izplačila v primeru poškodbe. Najpogosteje je oškodovanec upravičen do izplačila dnevne odškodnine za čas aktivnega zdravljenja, izplačila za vsak dan zdravljenja v bolnišnici in izplačila invalidnosti, če mu je nezgoda zapustila trajne posledice. Invalidnost se določi na podlagi posebne tabele, ki se imenuje tabela invalidnosti in se v manjši meri razlikuje od zavarovalnice do zavarovalnice. Invalidnina se lahko oceni in izplača komaj, ko je oškodovanec pregledan pri zdravniku cenzorju na zavarovalnici, to pa je, ko od poškodbe preteče vsaj tri mesece, se pa ta čas med zavarovalnicami razlikuje. Invalidnost se tako ugotavlja na podlagi mnenja zdravnika cenzorja.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …