fbpx

Uspešni primeri: Poškodba otroka na toboganu v zdravilišču in odškodnina

Na PoraVnavo se je obrnila mati otroka, kateri se je poškodoval pri spuščanju po toboganu v zdravilišču. Do nezgode je prišlo ko je v otroka trčil drug otrok in ga poškodoval.

STE SE POŠKODOVALI? NAJVIŠJE ODŠKODNINE  080 13 14

Vzrok nezgode pa je bil nedelujoč »semafor« kateri opozarja, kdaj se lahko naslednji otrok varno spusti po toboganu ne, da bi pri tem ogrožal koga drugega. Prav tako pa je bil opuščen potreben nadzor s strani reševalca iz vode, saj bi moral v primeru nepravilnega delovanja varnostnega sistema zapreti tobogan in preprečiti dostop do njega do odprave napake.

Po našem posredovanju smo uspešno pridobili visoko odškodnino za poškodbe in kritje vseh stroškov zdravljenja zaradi poškodovanja stalnih zob otroka.

Želite še več uporabnih nasvetov? VŠEČKAJTE NAŠO STRAN

Če imate kakršnakoli dodatna vprašanja v zvezi z nesrečami, poškodbami in višino odškodnine nas lahko pokličete na 080 13 14 ali pišete na info@poravnava.si

Lahko si ogledate več vsebin o odškodninah na spletni strani : Poravnava – odškodnina domača stran ali na blogu z veliko koristnimi  članki iz področja prava

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …