NEZGODNA ZAVAROVANJA: UVELJAVLJANJE DNEVNEGA NADOMESTILA IN INVALIDNOSTI ZA POŠKODBO

dnevna odškodnina

Ste se poškodovali in ste nezgodno zavarovani? Vam je zavarovalnica priznala le del odškodnine za poškodbo ? Obrnite se na našo ekipo izkušenih pravnih strokovnjakov, ki vam bodo uredili vse potrebno, da pridobite odškodnino za vašo poškodbo, ki vam po zavarovalni polici pripada!

Vsakemu primeru se posebej posvetimo in poskrbimo, da naša stranka iztrži maksimalno odškodnino za poškodbo. Zastopamo vas skozi celoten postopek od vložitve zahtevka do izplačila dnevnega nadomestila ter nato ocene invalidnosti.

Nudimo vam:

  1. zastopanje v celotnem odškodninskem postopku
  2. kvalitetno sestavo pritožb
  3. bogate izkušnje naših pravnikov
  4. ugodno ceno

Lahko si ogledate več vsebin o odškodninah za poškodbo na spletni strani : Poravnava – odškodnina domača stran ali na blogu z veliko koristnimi  članki iz področja prava

Ker želimo, da nam zaupate vam dajemo jamstvo na izplačilo priznane odškodnine za poškodbo. Namen jamstva je namreč vsem našim strankam zagotoviti, da v kolikor zavarovalnica odškodnino prizna in nakaže na naš tekoči račun, mi ta denar posredujemo vaši banki v nakazilo v roku 24ur od prejema.
Brezplačna telefonska številka 080 13 14 je dosegljiva 24 ur na dan. Pokličite in nas povprašajte za nasvet!
Izkušeni pravniki se bodo posvetili vašemu primeru in poiskali optimalno rešitev za vas.
Naš prilagojeni informacijski sistem, ki smo razvili samo za naše poslovanje, nam je skrajšal vse segmente dela in zato primer obdelamo veliko hitreje.

Sistem nam omogoča obveščanje strank o njihovem primeru preko sms-a, nas pa dnevno opozarja o nalogah, ki jih moramo narediti zanje..

POTREBNA DOKUMENTACIJA ZA ODŠKODNINO PRI POŠKODBI

  • fotokopija zavarovalne police
  • prijava poškodbe pri delu (v primeru delovne nezgode)
  • obrazec za prijavo nezgode pristojne zavarovalnice (v primeru kolektivnega zavarovanja mora biti potrjen s strani delodajalca, obrazec dobite v naši poslovalnici)
  • fotokopija prvega poškodbenega lista oz. izvida

IMATE VPRAŠANJE? VPRAŠAJTE NAŠE PRAVNIKE.

Zapri

ČIM PREJ SE ODLOČITE KDO VAS BO VODIL SKOZI POSTOPEK!