fbpx

poraVnava™ vam podarja prvomajske počitnice v Rabcu

Bližajo se nam že prvomajski prazniki, zato smo se v podjetju odločili, da bomo nekomu podarili vikend počitnice v Rabcu v turističnem naselju Girandella. Vse kar morate narediti je, da všečkate naši strani Osebni stečaj in poraVnava , JAVNO delite ta članek in v komentar napišite zakaj si zaslužite prijeten oddih prav vi!

croatia_istria_rabac_tourist_village_girandella_001

POGOJI IN PRAVILA SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI

poraVnava™ – Podarjamo vam prvomajske počitnice v Rabcu

Organizator nagradne igre je PNA, d.o.o., Trg zbora odposlancev, 1330 Kočevje.
1.   V nagradni igri lahko sodelujejo zgolj polnoletne fizične osebe, ki so državljani Republike Slovenije. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju nagradne igre, kot tudi ne njihovi ožji sorodniki.

2.   Pogoji pa so: všečkanje naših spletnih strani Osebni stečaj in Poravnava na Facebooku,  javno deli povezavo do nagradne igre, ter komentirati objavo, zakaj si ravno vi zaslužite oddih in to v času trajanja objave nagradne igre (19.04.2016 – 26.04.2016). Vsakdo lahko sodeluje v nagradni igri le enkrat.

3.   Nagradna igra poteka od 19.04.2016 do vključno 26.04.2016 do 12:00.

4.   Na spletnem mestu https://www.poravnava.si in na facebook strani Osebni stečaj bo javno objavljeno ime nagrajenca. Nagrajenec bo izžreban, žreb izvede komisija. Žrebanje bo izvedeno 26.04.2016 ob 13:00 na sedežu podjetja.
5.   Izžreban bo en nagrajenec. Nagrajenec je dolžan prevzeti nagrado v roku 48ur. V tem roku nam mora posredovati podatke svoje osebne podatke in podatke osebe, ki bo potovala poleg njega.
6.   Nagrada: 1x vikend paket v turističnem naselju Girandella (2 x polpenzion za 2 osebi od petka 29.04.2016 do nedelje 01.05.2016)

7.   Rezultati nagradne igre so dokončni. Nagrade ni mogoče zamenjati ali izplačati v gotovini, prav tako ni možen prenos nagrade na drugo osebo, kot je bila izžrebana. Pritožba ni mogoča. Sodelovanje udeleženca v nagradni igri se šteje za osebno privolitev posameznika v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov – uradno prečiščeno besedilo (Ur. list RS, št. 94/07; vb nadaljevanju: ZVOP-1-UPB1), da organizator nagradne igre hrani podatke udeleženca in jih obdeluje ter uporablja za namene izvajanja nagradne igre in za namene neposrednega trženja (obveščanja o svojem poslovanju, ponudbi, novostih in akcijah). Pridobljene osebne podatke bo organizator nagradne igre skrbno varoval in uporabljal v skladu z ZVOP-1-UPB1 ter samo za namen, za katerega so bili pridobljeni, in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Udeležencem so skladno z ZVOP-1-UPB1 zagotovljene pravice do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanje. Udeleženec nagradne igre lahko kadar koli pisno zahteva, da se njegovi podatki začasno ali trajno prenehajo uporabljati za namen neposrednega trženja.

8.   Udeleženci nagradne igre so seznanjeni z njenimi pravili in se zavezujejo, da bodo upoštevali pravila nagradne igre ter jamčijo, da so posredovani podatki pravilni.

9.   V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za prevladujoča glede na vse druge  objave, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Organizator lahko spremeni pravila, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O morebitnih  spremembah pravil bodo udeleženci obveščeni na naši facebook strani in na  https://poravnava.si.

Ljubljana, april 2016

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …