fbpx

poraVnava Ljubljana

Naslov: Zaloška cesta 58a, 1000 Ljubljana
Telefon: 080 13 14
E-pošta: ljubljana@poravnava.si

 

Delovni čas:

Ponedeljek: 8.00 – 16:00
Torek: 8.00 – 16:00
Sreda: 8.00 – 16:00
Četrtek: 8.00 – 16:00
Petek: 8.00 – 16:00

Dežurni telefon 24/7: 080 13 14

Svetovalci

Ivan Gabrič Poravnava Kočevje

Ivan Gabrič

Direktor podjetja poraVnava

Telefon: 080 13 14
E-pošta: pvpp@poravnava.si
Naslov: Zaloška cesta 58a, 1000 Ljubljana

Področje dela:  vodenje podjetja, odškodnine iz področja prometnih nesrečnesreče na delu ali javnem prostorupravno svetovanje, …

Naše podjetje ima pred sabo jasen cilj, vizijo in ima zastavljeno pot, po kateri bomo prišli do željenih rezultatov.Tudi odgovor na najpomembnejše vprašanje »ZAKAJ?« je preprost. Že ves čas smo največja odškodninska družba, z najboljšo, prepoznavno blagovno znamko, kar pa je najpomembnejše in istočasno največ vredno je to, da nam ljudje zaupajo! To potrjuje tudi ogromno število strank, ki se vračajo k nam in nas priporočajo svojim prijateljem, znancem, sorodnikom,… Vse to in še več priča o tem, da je naša pot pravilna.Ustvariti blagovno znamko ter produkte, ki jih ostala odškodninska podjetja do danes niso mogla in jih tudi v bodoče ne bodo mogla doseči (kaj šele preseči), smo okrepili z izdajanjem “Garancije na izplačilo priznane odškodnine” in tako postavili še enega v vrsti mejnikov dobrega poslovanja in zavarovanja zaupanja naših strank.

Vse kar počnemo prilagajamo našim potencialnim strankam in se usmerjamo v zadovoljitev njihovih zahtev. Tako lahko na naši spletni strani zasledite pravno pomoč v živo, ki jo ponujamo v času delovnih ur. Strokovno pravno svetovanje opravlja univerzitetni diplomirani pravnik, nasveti pa so seveda brezplačni. To storitev smo strankam ponudili kot prva odškodninska družba v Sloveniji. Brezplačno pravno svetovanje pa ponujamo tudi na brezplačni telefonski številki 080-13-14, 24 ur na dan. PoraVnava je prepoznavna blagovna znamka, ki ji ljudje zaupajo že 18 let. Zaupajte nam tudi vi! Z namenom zagotavljanja kakovostne in stranki prijazne storitve, sem se kot direktor podjetja odločil, da vsem našim strankam ponudim možnost oddaje kritike ali pohvale za vsakega zaposlenega, na moj osebni e-naslov ali na GSM.

poraVnava Ljubljana Ružica Gabrič

Ružica Gabrič

Vodja PE Ljubljana

Telefon: 080 13 14
E-pošta: ljubljana@poravnava.si
Naslov: Zaloška cesta 58a, 1000 Ljubljana

Področje dela: odškodnine iz področja prometnih nesrečnesreče na delu ali javnem prostoru, stik s strankami, …

Ružica Gabrič – poslovna asistentka. Našemu kolektivu se je pridružila leta 2017. Vsakodnevno se spopada z izzivi na vseh področjih delovanja podjetja. Poslovalnicam po celotni Sloveniji nudi podporo pri operativnem delovanju in skrbi, da vse zadeve potekajo nemoteno in učinkovito.

“V podjetju Poravnava se počutim odlično. Všeč mi je delo z ljudmi, saj vsaki stranki z veseljem prisluhnem in ji pomagam do pozitivnega zaključka njenega primera. Ker sem vpeta v celoten proces dela s stranko mi delo nikoli ni dolgočasno. Delavnik mi pa prepogosto prehitro mine,… kar je super.”

poraVnava Ljubljana Nela Parezanović

Nela Parezanović

Asistenka PE Ljubljana

Telefon: 080 13 14
E-pošta: asistent.ljubljana@poravnava.si
Naslov: Zaloška cesta 58a, 1000 Ljubljana

Področje dela: odškodnine iz področja prometnih nesrečnesreče na delu ali javnem prostoru, stik s strankami, …

Nela Parezanović se je kolektivu v PE Ljubljana pridružila l. 2023, njeno delo obsega pisanje in oddaja  odškodninskih zahtevkov, dnevno komuniciranje s strankami ter v celoti pomoč vodji PE Ljubljana. Vsakodnevno nadgrajuje svoje znanje in z velikim zanimanjem spremlja obsežno delo v poslovalnici Ljubljana. 

“Ponosna sem, da sem del kolektiva poraVnava, prav tako kolektiva PE Ljubljana. Všeč mi je, ker je delo zelo dinamično in raznoliko. Moj namen in cilj je pomagati strankam in jih obveščati o celotnem postopku. Zadovoljna stranka je vodilo mojega dela.”

Preberite prispevke svetovalcev iz enote Ljubljana

slabosti osebnega stečaja
Blog
Ivan Gabrič

8 slabosti osebnega stečaja

Osebni stečaj je postopek, ki se vodi nad insolventnim dolžnikom, torej osebo, ki ne more več plačati svojih dolgov. Postopek osebnega stečaja ima za dolžnika

Več »
poraVnava Ljubljana 5
Blog
Ivan Gabrič

7 pasti osebnega stečaja

Pred odločitvijo za osebni stečaj preberite nekaj pasti osebnega stečaja in se prepričajte zakaj pri postopku nujno potrebujte pomoč. Prezadolženi dolžnik z osebnim stečajem lahko

Več »

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …