fbpx

Poravnava ™ izobraževanje v hotelu Paradiso v Dobovi

Strokovna ekipa poraVnava ™, se je dne 11.05.2012 zbrala v Hotelu Paradiso v Dobovi, kjer je potekal redni kvartalni izobraževalni vikend.

Po kosilu smo v prijetnem ambientu sejne sobe hotela Paradiso pričeli z delom. Poudarek prvega dneva izobraževanja je bil na civilni odgovornosti podjetij in posameznikov, predvsem na strategijah dokazovanja in utemeljevanja krivdne in objektivne odgovornosti ter s tem povezane sodne prakse ter strategije pristopov v pritožbenih postopkih v primerih zavrnitev. Predstavljeni in prediskutirani so bili aktualni, predvsem zahtevnejši odškodninski primeri podjetja, kjer so bili soočeni in argumentirani različni pogledi posameznih svetovalcev glede primerov in njihovega reševanja.

Sledila je večerja in neformalno, sproščujoče druženje ob dobri glasbi in pijači. Seveda tudi v tem delu ni šlo brez glasnih debat in soočanja mnenj, so pa za spremembo bile v ospredju teme, ki niso bile povezane s pravom.

Naslednji dan se je začel z zajtrkom in močno kavo, nadaljeval pa v sejni sobi, s pregledom posameznih področij delovanja podjetja. Tako so bila obdelana področja izvršb, mediacije in arbitraže, nezgodnih zavarovanj, pravnega svetovanja za posameznike in podjetja, zaključili pa smo z obdelavo splošnega stanja na področju zavarovalniških odškodnin v primerih avtomobilskih in civilnih odgovornosti.

Zadnje dejanje našega aktivnega in produktivnega vikenda je bilo kosilo, nato pa se je ekipa poslovila in vsak je odšel v svoj konec Slovenije na preostanek vikenda. Tovrstna izobraževanja so, poleg rednih mesečnih sestankov na sedežu podjetja v Ljubljani, nujno potrebna za ohranjanje konkurenčne prednosti, kontinuiranega napredka strokovnega kadra ter s tem tudi samega podjetja. Poleg izobraževanja, ki je v ospredju, je namen tovrstnih vikendov vsekakor tudi prijetno druženje zaposlenih in krepitvi timskega duha.

Z nestrpnostjo pa že pričakujemo naslednji izobraževalni vikend, ki bo v začetku jeseni.

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

law-scale

Zaposleni izkušeni pravniki

24-hour

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Zaposlujemo: PRAVNIK V PRAVNI PISARNI

Pridruži se ekipi poraVnave! 🧐 Koga iščemo?🎓 PRAVNIK M/Ž 📍 Kje?Ljubljana 🔥 Kaj nudimo?Polni delovni čas🕓Zaposlitev za nedoločen čas (poskusna doba 6 mesecev)🔒Razgibano delo 🤩Urejeno

Več »

19 let PORAVNAVE

Junija 2002 je bila prvič registrirana domena poravnava.si ter postavljena spletna stran na kateri ste lahko našli vse informacije v zvezi s postopkom pridobivanja odškodnine za

Več »
Piškotki

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …