fbpx

Blagovna znamka poraVnava™ vam zagotavlja najvišjo denarno odškodnino v najkrajšem možnem času


Odškodninsko
podjetje z blagovno znamko poraVnava vas zastopa v odškodninskem postopku, katerega cilj je pravična odškodnina in povračilo vseh stroškov, nastalih zaradi nezgode. Denarna odškodnina, ki jo naše podjetje priskrbi za vas, je največja in najvišja odškodnina, ki jo lahko dobite!

Naše podjetje vam je za vse informacije na razpolago 24 ur na dan na brezplačni številki 080 13 14 in na spletni strani poravnava.si. Prav tako smo vam na voljo tudi v številnih pravnih pisarnah po Sloveniji.

Vsi zaposleni v našem podjetju, so dobri poznavalci odškodninskega prava, saj so po večini diplomirani pravniki. Letno pomagajo kar 5.000 zadovoljnim oškodovancem po vsej državi – vsaka dobro sklenjena poravnava in zadovoljna stranka je plačilo za njihov trud. Blagovna znamka poraVnava, beleži največje število odškodninskih zahtevkov, vloženih na vse zavarovalnice v slovenskem prostoru, uspešnost podjetja pa je 95%.

Bistvena prednost uveljavljanja odškodnine pri našem podjetju je dejstvo, da vse do takrat, ko se izplača denarna odškodnina in povračilo denarnih izdatkov, nimate nobenih stroškov. V nasprotju s tem je treba pri odvetnikih že za prvi obisk plačati kar nekaj denarja. Naslednja pomembna prednost uveljavljanja odškodnine pri nas pa je ta, da vas v primeru neuspeha (neizplačane odškodnine) ne bremenimo za nikakršne stroške.

Naše podjetje vas lahko uspešno zastopa v vseh primerih delovnih nezgod. Vaš odškodninski primer rešimo hitro in učinkovito ter brez tveganja.

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Poškodba pri delu in odškodnina

Poškodba pri delu je eden najpogostejših razlogov za odsotnost zaposlenega delavca. V večini primerov je za nastalo škodo odgovoren delodajelec, ki odgovornost pogosto prevzema nase

Več »

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …