fbpx

Poravnava d.o.o. Celje

PoraVnava d.o.o. Celje nudi Celjanom in vsem prebivalcem Savinjske kvalitetno pravno svetovanje že dolgih 16 let.

 Leta 2004 se je na Ljubljanski ulici v Celju prvič odprla pisarna poraVnava Celje in preko spletne strani www.poravnava.si, pričela s ponujanjem pravnih storitev. V tem času smo se tudi preselili in vas že pet let sprejmemo na naslovu Mariborska cesta 54, 3000 Celje. Poravnava Celje ima na voljo tudi brezplačno parkirišče pri optiki Trežan, kjer imajo naše stranke vedno prostor za svoja vozila. Bodimo odkriti, brezplačen parkirni prostor je danes zelo pomembno izpostaviti.

Poravnava d.o.o. Celje

Prav tako smo v poraVnavi Celje leta 2019 okrepili svoje znanje in polepšali svojo ekipo z novo vodjo pravne pisarne – Anjo Hren., mag. prav. (UN), ki je magistrirala na Pravni fakulteti v Mariboru. Anja se je v tem času izkazala kot zagrizena zagovornica pravic naših strank. Poravnava Celje d.o.o. prejema same lepe in dobre povratne ocene, za kar se gre zahvaliti predvsem prijaznosti in strokovnosti naše nove vodje pisarne. Stranke pohvalijo njeno vztrajnost in odločnost pri delu. Pri varovanju pravic in interesov naših strank jo vodijo njena trma ter ljubezen do pravnih izzivov. Najraje ima kompleksne primere, kjer ni enoznačnega odgovora. Takšne, ki predstavljajo pravni izziv in ji omogočijo, da s svojim znanjem razreši pravno zagato svoje stranke.
Sama pravi, da ji je najpomembnejše pri stranki pridobiti zaupanje, saj se le tako odpre nivo komunikacije, ki omogoča, da stranki najbolje svetuje. Zaradi tega se tudi stranke rade vračajo.

Poravnava d.o.o. Celje 1

Še v času na Pravni fakulteti je kazala svojo angažiranost, saj se je posvetila tudi dodatnim predmetom – opravila je dodatno izobraževanje na področju kazenskega prava ter sodne prakse v Ameriki. Njeno magistrsko delo obsega pravo Evropske Unije in njene pravne akte, ter oris mednarodnega prava ter mednarodnih aktov. Njeno vodilo za poslovno enoto poraVnava Celje je biti najboljši pri opravljanju svojega dela. Menimo, da je takšno vodilo odlično, predvsem pa o tem pričajo rezultati, saj poraVnava Celje beleži eksponentno rast ter povečano zadovoljstvo strank.

V prostem času Anja ne počiva. Zase pravi da je precej adrenalinski tip. Vozi motor in štirikolesnik, izkazala se je tudi pri laser-tagu ob zaključni prireditvi, kjer je ekipa poraVnava Celje zabeležila vrhunski rezultat. Da z Anjo ni dobro češenj zobati, tako v pravnih vodah kot zasebnih zadevah, dokazujejo njeni številni uspehi na vseh področjih.

Poravnava d.o.o. Celje

V času, kar je poraVnava Celje pod njenim vodstvom, se je za poslovalnico poraVnava Celje še povečal obseg dela ter število zadovoljnih strank. Na Anjo so se v času koronakrize obrnili mnogi potrošniki, katerim turistične agencije niso vrnile denarja za potovanja, ko so bila ta omogočena, češ da je odpoved prepozna. Po Anjinem posredovanju pa so stranke zadovoljno dosegle svojo pravico! Prav tako pomaga pri najemnih pogodbah in natančno pozna vse določbe Stanovanjskega zakonika, tako da se lahko nanjo obrnete tudi glede prava najemnih razmerij. Tudi v primeru odvzema vozniškega dovoljenja vam bo priskočila na pomoč! Ravno pred kratkim, je bilo stranki vozniško dovoljenje vrnjeno še preden je bil odvzem sploh lahko pravnomočen, torej v izjemno kratkem času! Stranka je našo pisarno zapustila zadovoljna, da se je obrnila na Poravnavo Celje. Svetovanje na področju, ki je še kako zanimivo in zahtevno je »osebni stečaj«. Anja je dobra poznavalka postopka zato je posvet v enoti poraVnava Celje d.o.o., pred vložitvijo predloga za osebni stečaj, nujen in obvezen.

V primeru kakršnihkoli poškodb, bodisi zaradi prometne nesreče ali kakšne druge nezgode – padca, poškodbe pri delu ipd. – pa poraVnava Celje d.o.o. vedno svetuje, da se na strokovnjake za odškodnine obrnete čimprej po nezgodi. Prej kot bo nekdo prevzel vaše pravice v svoje varstvo, bolj jih bo lahko zavaroval! Zato zaščitite sebe in pokličite Anjo na 051-321-042 ali ji pišite na celje@poravnava.si. In odgovorila vam bo v najkrajšem možnem času.

PoraVnava d.o.o. Celje deluje vedno v smeri najboljšega rezultata za stranko. Dejstvo je, da je v Sloveniji pravo zelo razdrobljeno in polno pasti. Tako kot ne moremo vsi vedeti točno kako zamenjati filter za olje ali popraviti sklopko na motorju, tudi ne moremo poznati vseh zavojev in vogalčkov slovenskega prava. Zato je najbolje, da se za področja, ki jih ne obvladamo, obrnemo na osebo, ki se s tem ukvarja na dnevni bazi, ter se je za to tudi izobraževala. Enako je s pravom. Ko se enkrat znajdemo v zagati, je potrebno biti zelo previden, hkrati pa zelo hiter in natančen, saj so roki pogosto kratki. Pravnik z izkušnjami, bo v večini primerov predlagal rešitev, na katero vi mogoče ne boste niti pomislili, je pa popolnoma enostavna, vendar pravnim laikom skrita.

PoraVnava Celje z polnim novim zagonom, novo vodjo in novimi področji dela hiti naprej proti še večjim uspehom kot kadarkoli prej. Z veseljem vas pričakujemo pri nas, tretja vrata stavbe v smeri vožnje, na naslovu Mariborska c. 54, 3000 Celje.

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Porok, zakaj pa ne?

Biti porok je skorajda tako, kot bi sami najeli kredit le, da izposojeni denar uporabi nekdo drug. Po prebranem sklepam, da razumete zakaj vam biti porok absolutno

Več »

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …