fbpx

Poravnava d.o.o. Celje

Poravnava Celje nudi Celjanom in vsem prebivalcem Savinjske kvalitetno pravno svetovanje ┼że dolgih 16 let.

┬áLeta 2004 se je na Ljubljanski ulici v Celju prvi─Ź odprla pisarna poraVnava Celje in preko spletne strani www.poravnava.si, pri─Źela s ponujanjem pravnih storitev. V tem ─Źasu smo se tudi preselili in vas ┼że pet let sprejmemo na naslovu Mariborska cesta 54, 3000 Celje. Poravnava Celje ima na voljo tudi brezpla─Źno parkiri┼í─Źe pri optiki Tre┼żan, kjer imajo na┼íe stranke vedno prostor za svoja vozila. Bodimo odkriti, brezpla─Źen parkirni prostor je danes zelo pomembno izpostaviti.

Poravnava d.o.o. Celje

Prav tako smo v poraVnavi Celje leta 2019 okrepili svoje znanje in polep┼íali svojo ekipo z novo vodjo pravne pisarne ÔÇô Anjo Hren., mag. prav. (UN), ki je magistrirala na Pravni fakulteti v Mariboru. Anja se je v tem ─Źasu izkazala kot zagrizena zagovornica pravic na┼íih strank. Poravnava Celje d.o.o. prejema same lepe in dobre povratne ocene, za kar se gre zahvaliti predvsem prijaznosti in strokovnosti na┼íe nove vodje pisarne. Stranke pohvalijo njeno vztrajnost in odlo─Źnost pri delu. Pri varovanju pravic in interesov na┼íih strank jo vodijo njena trma ter ljubezen do pravnih izzivov. Najraje ima kompleksne primere, kjer ni enozna─Źnega odgovora. Tak┼íne, ki predstavljajo pravni izziv in ji omogo─Źijo, da s svojim znanjem razre┼íi pravno zagato svoje stranke.
Sama pravi, da ji je najpomembnej┼íe pri stranki pridobiti zaupanje, saj se le tako odpre nivo komunikacije, ki omogo─Źa, da stranki najbolje svetuje. Zaradi tega se tudi stranke rade vra─Źajo.

Poravnava d.o.o. Celje 1

┼áe v ─Źasu na Pravni fakulteti je kazala svojo anga┼żiranost, saj se je posvetila tudi dodatnim predmetom ÔÇô opravila je dodatno izobra┼żevanje na podro─Źju kazenskega prava ter sodne prakse v Ameriki. Njeno magistrsko delo obsega pravo Evropske Unije in njene pravne akte, ter oris mednarodnega prava ter mednarodnih aktov. Njeno vodilo za poslovno enoto poraVnava Celje je biti najbolj┼íi pri opravljanju svojega dela. Menimo, da je tak┼íno vodilo odli─Źno, predvsem pa o tem pri─Źajo rezultati, saj poraVnava Celje bele┼żi eksponentno rast ter pove─Źano zadovoljstvo strank.

V prostem ─Źasu Anja ne po─Źiva. Zase pravi da je precej adrenalinski tip. Vozi motor in ┼ítirikolesnik, izkazala se je tudi pri laser-tagu ob zaklju─Źni prireditvi, kjer je ekipa poraVnava Celje zabele┼żila vrhunski rezultat. Da z Anjo ni dobro ─Źe┼íenj zobati, tako v pravnih vodah kot zasebnih zadevah, dokazujejo njeni ┼ítevilni uspehi na vseh podro─Źjih.

Poravnava d.o.o. Celje

V ─Źasu, kar je poraVnava Celje pod njenim vodstvom, se je za poslovalnico poraVnava Celje ┼íe pove─Źal obseg dela ter ┼ítevilo zadovoljnih strank. Na Anjo so se v ─Źasu koronakrize obrnili mnogi potro┼íniki, katerim turisti─Źne agencije niso vrnile denarja za potovanja, ko so bila ta omogo─Źena, ─Źe┼í da je odpoved prepozna. Po Anjinem posredovanju pa so stranke zadovoljno dosegle svojo pravico! Prav tako pomaga pri najemnih pogodbah in natan─Źno pozna vse dolo─Źbe Stanovanjskega zakonika, tako da se lahko nanjo obrnete tudi glede prava najemnih razmerij. Tudi v primeru odvzema vozni┼íkega dovoljenja vam bo prisko─Źila na pomo─Ź! Ravno pred kratkim, je bilo stranki vozni┼íko dovoljenje vrnjeno ┼íe preden je bil odvzem sploh lahko pravnomo─Źen, torej v izjemno kratkem ─Źasu! Stranka je na┼ío pisarno zapustila zadovoljna, da se je obrnila na Poravnavo Celje. Svetovanje na podro─Źju, ki je ┼íe kako zanimivo in zahtevno je ┬╗osebni ste─Źaj┬ź. Anja je dobra poznavalka postopka zato je posvet v enoti poraVnava Celje d.o.o., pred vlo┼żitvijo predloga za osebni ste─Źaj, nujen in obvezen.

V primeru kakr┼ínihkoli po┼íkodb, bodisi zaradi prometne nesre─Źe ali kak┼íne druge nezgode ÔÇô padca, po┼íkodbe pri delu ipd. ÔÇô pa poraVnava Celje d.o.o. vedno svetuje, da se na strokovnjake za od┼íkodnine obrnete ─Źimprej po nezgodi. Prej kot bo nekdo prevzel va┼íe pravice v svoje varstvo, bolj jih bo lahko zavaroval! Zato za┼í─Źitite sebe in pokli─Źite Anjo na 051-321-042 ali ji pi┼íite na celje@poravnava.si. In odgovorila vam bo v najkraj┼íem mo┼żnem ─Źasu.

PoraVnava d.o.o. Celje deluje vedno v smeri najbolj┼íega rezultata za stranko. Dejstvo je, da je v Sloveniji pravo zelo razdrobljeno in polno pasti. Tako kot ne moremo vsi vedeti to─Źno kako zamenjati filter za olje ali popraviti sklopko na motorju, tudi ne moremo poznati vseh zavojev in vogal─Źkov slovenskega prava. Zato je najbolje, da se za podro─Źja, ki jih ne obvladamo, obrnemo na osebo, ki se s tem ukvarja na dnevni bazi, ter se je za to tudi izobra┼żevala. Enako je s pravom. Ko se enkrat znajdemo v zagati, je potrebno biti zelo previden, hkrati pa zelo hiter in natan─Źen, saj so roki pogosto kratki. Pravnik z izku┼ínjami, bo v ve─Źini primerov predlagal re┼íitev, na katero vi mogo─Źe ne boste niti pomislili, je pa popolnoma enostavna, vendar pravnim laikom skrita.

PoraVnava Celje z polnim novim zagonom, novo vodjo in novimi podro─Źji dela hiti naprej proti ┼íe ve─Źjim uspehom kot kadarkoli prej. Z veseljem vas pri─Źakujemo pri nas, tretja vrata stavbe v smeri vo┼żnje, na naslovu Mariborska c. 54, 3000 Celje.

Ne odla┼íajte! Po┼íljite nam sporo─Źilo ali nas pokli─Źite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izpla─Źilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezpla─Źni nasvet! Vpra┼íajte pravnike.

Brezpla─Źna ┼ítevilka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Višina odškodnine

Je vi┼íina od┼íkodnine odvisna le od obsega ┼íkode? Ve─Źje kot so po┼íkodbe, vi┼íja bo od┼íkodnina. Tako misli velika ve─Źina na┼íih strank, ki se svoj primer

Ve─Ź ┬╗

Povratni klic svetovalca

Za ve─Ź informacij in povratni klic na┼íega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Na┼íi svetovalci vas bodo kontaktirali …