fbpx

poravnava d.o.o. Celje

Poravnava Celje nudi Celjanom in vsem prebivalcem Savinjske kvalitetno pravno svetovanje že dolgih 16 let.

 Leta 2004 se je na Ljubljanski ulici v Celju prvič odprla pisarna poraVnava Celje in preko spletne strani www.poravnava.si, pričela s ponujanjem pravnih storitev. V tem času smo se tudi preselili in vas že pet let sprejmemo na naslovu Mariborska cesta 54, 3000 Celje. Poravnava Celje ima na voljo tudi brezplačno parkirišče pri optiki Trežan, kjer imajo naše stranke vedno prostor za svoja vozila. Bodimo odkriti, brezplačen parkirni prostor je danes zelo pomembno izpostaviti.

Poravnava d.o.o. Celje

Prav tako smo v poraVnavi Celje okrepili svoje znanje in polepšali svojo ekipo z novo vodjo pravne pisarne – Moniko Pečnik dipl. prav. (UN).

Monika se je v tem času izkazala kot zagrizena zagovornica pravic naših strank. poravnava Celje d.o.o. prejema same lepe in dobre povratne ocene, za kar se gre zahvaliti predvsem prijaznosti in strokovnosti naše nove vodje pisarne. Stranke pohvalijo njeno vztrajnost in odločnost pri delu. Pri varovanju pravic in interesov naših strank jo vodijo njena trma ter ljubezen do pravnih izzivov. Najraje ima kompleksne primere, kjer ni enoznačnega odgovora. Takšne, ki predstavljajo pravni izziv in ji omogočijo, da s svojim znanjem razreši pravno zagato svoje stranke.


Sama pravi, da ji je najpomembnejše pri stranki pridobiti zaupanje, saj se le tako odpre nivo komunikacije, ki omogoča, da stranki najbolje svetuje. Zaradi tega se tudi stranke rade vračajo.

poravnava d.o.o. Celje 1

Vodja enote poravnava Celje, Monika Pečnik,  se predstavi:

Monika Pečnik iz poslovne enote poraVnava Celje se je podjetju pridružila takoj po zaključku študija in po pridobljenem nazivu diplomirana pravnica. Vodja enote poraVnava Celje svoje znanje nadgrajuje na magistrskem študiju Pravo. Poleg slovenščine posluje tudi v angleškem in hrvaškem jeziku. Stranke sprejme z veliko mero posluha, v enoto poraVnava Celje se zato rade vračajo.

poraVnava Celje

Monika se pri svojem delu drži načela: »Ko delaš to, kar imaš rad in ne za to, ker moraš, da preživiš …«

»Hvaležna sem, da sem del kolektiva poraVnava v PE poraVnava Celje in, da lahko s pravnim znanjem pomagam strankam pri uveljavitvi njihovih pravic. Želim slišati vaše želje, potrebe in vam hkrati svetovati, da skupaj kar se da hitro dosežemo cilj. Ne glede na to kako visok je! Drži, da je znanje moč, ampak kako uporabiti znanje v praksi? To je prava moč in mi to znamo,« je povedala vodja PE poraVnava Celje.

Monika Pečnik ima za seboj ogromno ugodno razrešenih primerov. Da je višina odškodnine primerna, pa je potrebno vaše takojšnje ukrepanje, opozarjajo strokovnjaki za odškodnine.

Prav tako pomaga pri najemnih pogodbah in natančno pozna vse določbe Stanovanjskega zakonika, tako da se lahko nanjo obrnete tudi glede prava najemnih razmerij. Tudi v primeru odvzema vozniškega dovoljenja vam bo priskočila na pomoč! Ravno pred kratkim, je bilo stranki vozniško dovoljenje vrnjeno še preden je bil odvzem sploh lahko pravnomočen, torej v izjemno kratkem času! Stranka je našo pisarno zapustila zadovoljna, da se je obrnila na poraVnavo Celje. Svetovanje na področju, ki je še kako zanimivo in zahtevno je »osebni stečaj«. Monika je dobra poznavalka postopka zato je posvet v enoti poraVnava Celje d.o.o., pred vložitvijo predloga za osebni stečaj, nujen in obvezen.

V primeru kakršnihkoli poškodb, bodisi zaradi prometne nesreče ali kakšne druge nezgode – padca, poškodbe pri delu ipd. – pa poraVnava Celje d.o.o. vedno svetuje, da se na strokovnjake za odškodnine obrnete čimprej po nezgodi. Prej kot bo nekdo prevzel vaše pravice v svoje varstvo, bolj jih bo lahko zavaroval! Zato zaščitite sebe in pokličite  na 080 13 14 ali ji pišite na celje@poravnava.si. In odgovorila vam bo v najkrajšem možnem času.

poraVnava d.o.o. Celje deluje vedno v smeri najboljšega rezultata za stranko. Dejstvo je, da je v Sloveniji pravo zelo razdrobljeno in polno pasti. Tako kot ne moremo vsi vedeti točno kako zamenjati filter za olje ali popraviti sklopko na motorju, tudi ne moremo poznati vseh zavojev in vogalčkov slovenskega prava. Zato je najbolje, da se za področja, ki jih ne obvladamo, obrnemo na osebo, ki se s tem ukvarja na dnevni bazi, ter se je za to tudi izobraževala.

Enako je s pravom. Ko se enkrat znajdemo v zagati, je potrebno biti zelo previden, hkrati pa zelo hiter in natančen, saj so roki pogosto kratki. Pravnik z izkušnjami, bo v večini primerov predlagal rešitev, na katero vi mogoče ne boste niti pomislili, je pa popolnoma enostavna, vendar pravnim laikom skrita.

poraVnava Celje z polnim novim zagonom, novo vodjo in novimi področji dela hiti naprej proti še večjim uspehom kot kadarkoli prej. Z veseljem vas pričakujemo pri nas, tretja vrata stavbe v smeri vožnje, na naslovu Mariborska c. 54, 3000 Celje.

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

law-scale

Zaposleni izkušeni pravniki

24-hour

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Nateg vratnih mišic

Če berete ta članek, ste verjetno doživeli prometno nesrečo ali jo je kdo od vaših bližnjih. Če ste preverjali iskalni niz »nateg vratnih mišic«, se

Več »

Odvzem vozniškega dovoljenja

Odvzem vozniškega dovoljenja? Pridobite ga nazaj! So vam pristojni organi prepovedali nadaljnjo vožnjo in vam odvzeli vozniško dovoljenje ali ste presegli 18 kazenskih točk? V

Več »

Odškodnina prometna nesreča

ODŠKODNINA PROMETNA NESREČA: nujno preberite kdaj vam pripada! Odškodnina je precej težko razumljiv pojem, saj se z njim – dokler ga ne potrebujemo – niti

Več »

Zaposlujemo: PRAVNIK V PRAVNI PISARNI

Pridruži se ekipi poraVnave! 🧐 Koga iščemo?🎓 PRAVNIK M/Ž 📍 Kje?Ljubljana 🔥 Kaj nudimo?Polni delovni čas🕓Zaposlitev za nedoločen čas (poskusna doba 6 mesecev)🔒Razgibano delo 🤩Urejeno

Več »
Piškotki

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …