fbpx

Pohitite z osebnim stečajem! Obeta se huda zaostritev pogojev.

V kratkem se obeta sprememba zakona, ki ureja postopek osebnega stečaja. Pogoji za odpust obveznosti se bodo dodatno zaostrili, kar pomeni, da bo po spremembi zakona težje priti do končanja postopka osebnega stečaja z odpustom obveznosti. Tudi upniki se bodo lahko brez časovnih omejitev pritožili na odpust obveznosti, kar za dolžnika v osebnem stečaju predstavlja dodatno neugodnost. Predvideno je tudi podaljšanje obdobja pred začetkom postopka osebnega stečaja, za katerega se preverja, kako je dolžnik razpolagal s svojim premoženjem.

Spremembe, o katerih se govori:

  • stečajni upravitelj bo lahko za 5 let nazaj preverjal, kako ste razpolagali s premoženjem in ta razpolaganja uspešno izpodbijal (sedaj 3 leta),
  •  stroški postopka, ki jih mora kriti stečajni dolžnik, naj bi se podražili iz sedanjih 0€ na preko 2.000€,
  • upnik bo lahko iz več razlogov izpodbijal dolžino poskusnega obdobja v stečajnem postopku,
  • namesto zdajšnjih 2-5 let poskusnega obdobja se bo poskusno obdobje lahko podaljšalo na do 10 let.

Zaradi vseh navedenih razlogov in sprememb zakona, ki se obetajo v kratkem, ne odlašajte z osebnim stečajem in si pravočasno zagotovite ugodnejše pogoje za vodenje postopka osebnega stečaja! Za več informacij pokličite na 080 13 14 ali se obrnite na vašo najbližjo poslovalnico poraVnaveTM.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …