fbpx

Pametno je imeti dobro nezgodno zavarovanje

Nezgoda nikoli ne počiva. Tri četrtine vseh nezgod zgodi v prostem času, še vedno pa je v Sloveniji na splošno zelo malo ljudi nezgodno zavarovanih oziroma so le ti slabo zavarovani.

Žal vas mi ne moremo obvarovati pred nezgodo ali zavarovati,  lahko pa vas podučimo zakaj je potrebno biti dobro nezgodno zavarovan in vam pomagamo, da v primeru nezgode dobite vse kar vam po zavarovalni polici, tudi pripada.

Načeloma zavarovalnice ponujajo v okviru nezgodnega zavarovanja kritja za primere:

  • Smrt zaradi nezgode
  • Trajne invalidnosti kot posledica nezgode,
  • Dnevnega nadomestila za čas zdravljenja,
  • Nadomestilo za bolnišnični dan,
  • Rento v primer hujše invalidnosti

Pri našem delu pa se velikokart zgodi, da ljudje nit sami ne  vedo kašno zavarovanje imajo sklenjeno in za kaj plačujejo premijo. Mi vam iz prakse svetujemo, da imate sklenjeno zavarovalno kritje, ki bi vam v primeru poškodobe vsaj povrnilo izpad dohodka oz. omogočilo poplačilo vaši družini ali vam bližnjim npr. kredit ali preureditve stanovanja,… ali  drugih stroškov v primeru vaše hujše invalidnosti ali smrti.

Naše mnenje je, da ima neka oseba s povprečno plačo sklenjeno nezgodno zavarovanje naslednjih zavarovalnih vsot: dnevno nadomestilo 10 do 15 EUR, Smrt zaradi nezgode od 40.000 EUR naprej, invalidnosti od 80.000 EUR naprej, bolnišnični dan in rento pa po lastni presoji. Tako zavarovanje pa vas bo mesečno stalo nekje od 20 do 25 EUR mesečno. Poleg tega pa je najbolje, da zberete več ponudb zavarovalnici in pregledate splošne pogoje.

Iz naših izkušenj vam svetujemo, da izbere katero izmed zavarovalnic, ki so prisotne na slovenskem trgu dlje časa in ne gledate samo na ceno zavarovaja, kajti tudi pri zavarovanjih velja rek »poceni kupil, drago plačal«.

Za nasvete v konktretnih zadevah pa vam svetujemo, da se oglasite v naši vam najbližji poslovalnici ali nas pokličete na 080 13 14 ali pišete na: info@poravnava-pna.si

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …