fbpx

Pametno je imeti dobro nezgodno zavarovanje

Nezgoda nikoli ne počiva. Tri četrtine vseh nezgod zgodi v prostem času, še vedno pa je v Sloveniji na splošno zelo malo ljudi nezgodno zavarovanih oziroma so le ti slabo zavarovani.

Žal vas mi ne moremo obvarovati pred nezgodo ali zavarovati,  lahko pa vas podučimo zakaj je potrebno biti dobro nezgodno zavarovan in vam pomagamo, da v primeru nezgode dobite vse kar vam po zavarovalni polici, tudi pripada.

Načeloma zavarovalnice ponujajo v okviru nezgodnega zavarovanja kritja za primere:

  • Smrt zaradi nezgode
  • Trajne invalidnosti kot posledica nezgode,
  • Dnevnega nadomestila za čas zdravljenja,
  • Nadomestilo za bolnišnični dan,
  • Rento v primer hujše invalidnosti

Pri našem delu pa se velikokart zgodi, da ljudje nit sami ne  vedo kašno zavarovanje imajo sklenjeno in za kaj plačujejo premijo. Mi vam iz prakse svetujemo, da imate sklenjeno zavarovalno kritje, ki bi vam v primeru poškodobe vsaj povrnilo izpad dohodka oz. omogočilo poplačilo vaši družini ali vam bližnjim npr. kredit ali preureditve stanovanja,… ali  drugih stroškov v primeru vaše hujše invalidnosti ali smrti.

Naše mnenje je, da ima neka oseba s povprečno plačo sklenjeno nezgodno zavarovanje naslednjih zavarovalnih vsot: dnevno nadomestilo 10 do 15 EUR, Smrt zaradi nezgode od 40.000 EUR naprej, invalidnosti od 80.000 EUR naprej, bolnišnični dan in rento pa po lastni presoji. Tako zavarovanje pa vas bo mesečno stalo nekje od 20 do 25 EUR mesečno. Poleg tega pa je najbolje, da zberete več ponudb zavarovalnici in pregledate splošne pogoje.

Iz naših izkušenj vam svetujemo, da izbere katero izmed zavarovalnic, ki so prisotne na slovenskem trgu dlje časa in ne gledate samo na ceno zavarovaja, kajti tudi pri zavarovanjih velja rek »poceni kupil, drago plačal«.

Za nasvete v konktretnih zadevah pa vam svetujemo, da se oglasite v naši vam najbližji poslovalnici ali nas pokličete na 080 13 14 ali pišete na: info@poravnava-pna.si

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

law-scale

Zaposleni izkušeni pravniki

24-hour

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

5 NASVETOV: Poškodba na delu

Poškodba na delu in odškodnina Ste se poškodovali pri delu? NUJNO preberite kako ravnati po poškodbi pri delu! 1. TAKOJ POIŠČITE ZDRAVNIŠKO POMOČ Prvi korak

Več »
Piškotki

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …