fbpx

OPOZORILO O COVIDU-19

Cel svet se sooča s hitro spreminjajočimi časi zaradi vpliva Covid-19, znanega kot koronavirus in tako se tudi pri poraVnavi hitro in preudarno odločamo o načinu našega delovanja tako, da dajemo prednost varnosti naših zaposlenih, naših strank in celotni skupnosti. Upoštevamo vsa priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) tako, da ste lahko varni in brezskrbni, ko sodelujete z nami. Obisk v naših poslovalnicah za vas ne predstavlja nobenega tveganja, saj uporabljamo vsa zaščitna sredstva za preprečitev širjenja virusa. Mi stvar jemljemo zelo resno in se odgovorno vedemo do okolice!

Želimo vas obvestiti, da se pri poraVnavi prizadevamo, da bo naša kakovostna storitev za stranke ostala nespremenjena in neprekinjena. Ažurno spremljamo razmere, povezane s Covid-19, in vse smernice, ki jih sprejme vlada ali pa predlaga svetovalna skupina strokovnjakov, kar se da hitro implementiramo v naše poslovanje. Vse delamo s ciljem, da bo naše poslovanje maksimalno varno.

Vsi pravniki in ostalo strokovno osebje delamo bodisi v pisarni, bodisi na daljavo oz. od doma ali pa smo strankam na voljo preko telefona, maila in vseh drugih možnih aplikacijah, kot sta Facebook in Viber. S svojim načinom dela močno prispevamo k zadrževanju širjenja epidemije, po drugi strani pa smo zavezani, da bomo še naprej zagotavljali visoko raven storitev, ki jo zahtevajo naše stranke. Naše ekipa vam je in vam tudi bo na razpolago v vseh razmerah, pa naj bodo sprejeti ukrepi še tako drastični. Predani smo svojemu delu in na voljo vsem strankam, da se pravočasno in hitro odzivamo na vas.

Vse to nam omogoča, da še naprej varno in kvalitetno izvajamo pravno svetovanje na področjih, ki jih zelo dobro poznamo predvsem pa smo strokovnjaki za odškodnine.

Zadeve, ki so nam zaupane, bomo po svojih najboljših močeh urejali še naprej in jih tudi uspešno zaključili ne glede na situacijo, saj stanje spremljamo zelo pozorno.

Covid-19 je s svojim prihodom prinesel zelo stresno obdobje tako za podjetja, kot tudi za posameznike povsod po svetu. Negotovost marsikoga močno obremenjuje in zato ne pozabite na bližnje, ki sedaj zagotovo potrebujejo več vaše pozornosti.

Poravnava d.o.o. je s svojim delom dokazala, da smo vredni zaupanja ter da imamo ekipo strokovnjakov, na katero lahko naslovite vaš problem, saj trdno stojimo poleg vas in vas spremljamo na vsakem koraku vašega problema.

Varni v objemu strokovnjakov za odškodnine!
Ivan Gabrič, direktor

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

8 slabosti osebnega stečaja

8 slabosti osebnega stečaja – postopek osebnega stečaja ima za dolžnika praviloma prednosti a poleg teh so seveda prisotne tudi slabosti o katerih morate biti

Več »

Pohvala stranke

Izjava naše zadovoljne stranke: Jaz sem zelo zadovoljna s Poravnavo. Po prometni nesreči sem bila kar malo zmedena, saj nimam prometne nesreče ravno pogosto in

Več »

OBLIGACIJSKI ZAKONIK (OZ)

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Neuradno prečiščeno besedilo Obligacijskega zakonika obsega:

Več »

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …