fbpx

O izplačilu starih deviznih vlog v nekdanji Ljubljanski banki

Evropsko sodišče za človekove pravice je v primeru Ališić in drugi, tožbi treh v Nemčiji živečih varčevalcev iz BiH, s sodbo z dne 16. Julija 2014, razsodilo proti Sloveniji in Srbiji glede starih deviznih vlog v nekdanji Ljubljanski banki in srbski Investbanki. Veliki senat sodišča je tema dvema državama v končni sodbi naložil, da morata v letu dni najti sistemsko rešitev za izplačilo vseh varčevalcev, ki še niso bili poplačani.

To pomeni, da ima Slovenija leto dni časa za pripravo sheme za poplačilo hrvaških in bosanskih varčevalcev, na podlagi katere bo lahko tem varčevalcem izplačala njihove devizne vloge. Kako se bo Slovenija lotila izplačevanja teh deviznih vlog sicer še ni znano. Pri naši družbi bomo zato pozorno spremljali vse postopke v zvezi s pripravo rešitve tega vprašanja in vas sproti obveščali o pomembnih dejstvih.

V naprej pa vam povemo, da bomo tudi mi priskočili na pomoč vsem, ki se bodo v tej stvari obrnili na nas in storili vse kar bo v naši moči glede izplačila vlog varčevalcev nekdanje Ljubljanske banke, oziroma njihovih pravnih naslednikov, ki še niso bili poplačani.

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

law-scale

Zaposleni izkušeni pravniki

24-hour

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

5 NASVETOV: Poškodba na delu

Poškodba na delu in odškodnina Ste se poškodovali pri delu? NUJNO preberite kako ravnati po poškodbi pri delu! 1. TAKOJ POIŠČITE ZDRAVNIŠKO POMOČ Prvi korak

Več »
Piškotki

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …