fbpx

O izplačilu starih deviznih vlog v nekdanji Ljubljanski banki

Evropsko sodišče za človekove pravice je v primeru Ališić in drugi, tožbi treh v Nemčiji živečih varčevalcev iz BiH, s sodbo z dne 16. Julija 2014, razsodilo proti Sloveniji in Srbiji glede starih deviznih vlog v nekdanji Ljubljanski banki in srbski Investbanki. Veliki senat sodišča je tema dvema državama v končni sodbi naložil, da morata v letu dni najti sistemsko rešitev za izplačilo vseh varčevalcev, ki še niso bili poplačani.

To pomeni, da ima Slovenija leto dni časa za pripravo sheme za poplačilo hrvaških in bosanskih varčevalcev, na podlagi katere bo lahko tem varčevalcem izplačala njihove devizne vloge. Kako se bo Slovenija lotila izplačevanja teh deviznih vlog sicer še ni znano. Pri naši družbi bomo zato pozorno spremljali vse postopke v zvezi s pripravo rešitve tega vprašanja in vas sproti obveščali o pomembnih dejstvih.

V naprej pa vam povemo, da bomo tudi mi priskočili na pomoč vsem, ki se bodo v tej stvari obrnili na nas in storili vse kar bo v naši moči glede izplačila vlog varčevalcev nekdanje Ljubljanske banke, oziroma njihovih pravnih naslednikov, ki še niso bili poplačani.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …