fbpx

NOVO!- Odškodnina iz naslonjača

Zadnje leto našega poslovanja dnevno spremljamo in analiziramo obnašanje naših strank v postopku poslovanja in ugotovili smo je, da je moč interneta ter pametnih mobilnih telefonov preprosto neprecenljiva.  Ljudje smo danes z vsako potjo preprosto preveč obremenjeni ter  želimo tudi odškodnino urediti preko mobilnega telefona in še to najraje med potjo v trgovino. Ne želimo čakati v čakalnih vrstah, ne želimo porabljati časa za vožnjo in nikakor ne želimo izgubljati živcev zaradi iskanja parkirnega prostora. Ja, tudi zame, kot direktorja podjetja to velja in zato je razumevanje tovrstne problematike toliko lažje. Posledica je jasna! Ustvariti je potrebno produkt, ki vam bo olajšal urejanje tovrstnih postopokov!

“Odškodnina iz naslonjača”

S takšnim produktom se lahko ponovno pohvalimo saj smo prvo podjetje v Sloveniji, ki ažurno spremlja trende poslovanja in vam tako kot prvi in edini ponujamo urejanje vašega primera brez obiska naše pisarne. Še več! Za to vam ponujamo celo popust v višini 20%.

Očitno je, da nam stranke zelo zaupajo a vseeno želimo, predvsem zaradi škartiranih podjetij, ki se ravno tako ukvarjajo z odškodninami, odpraviti sleherni dvom v naše poslovanje in zato vam kot edini ponujamo tudi “Garancijo na izplačilo odškodnine”, ki je ne more ponuditi nobeno drugo odškodninsko podjetje.

“Knjiga pritožb” pa dopolnjuje že tako popolno storitev in naši odškodninski družbi poraVnava™, daje neprecenljivo ter svojevrstno dodano vrednost saj s takšnimi produkti postavljamo nove in visoke mejnike poslovanja.

 Uredite odškodnino brez obiska v naši pisarni in pridobite 20% popusta!

Dir. Ivan Gabrič

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Poškodba pri delu in odškodnina

Poškodba pri delu je eden najpogostejših razlogov za odsotnost zaposlenega delavca. V večini primerov je za nastalo škodo odgovoren delodajelec, ki odgovornost pogosto prevzema nase

Več »

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …