fbpx

Obvestimo vas takoj, ko bo mogoče uveljavljati odškodnino zaradi izbrisa!

Na vaš GSM ali EMAIL vas brezplačno obvestimo TAKOJ, ko bo možno uveljavljati odškodnino zaradi izbrisa!


Besplatno vas možemo obavjestiti na vaš mobitel ili e-mail, odmah kad bude moguče realizirati naplatu odštete zbog “izbrisa”!

Upišite svoje kontaktne podatke i bezbrižno čekajte na našu poruku.

[subscribe-to-info]

Več kot 25 tisoč ljudi, ki so doživeli izbris iz registra stalnega prebivalstva, že nestrpno pričakuje trenutek, ko bo mogoče vložiti zahtevek za povrnitev škode, povzročene z izbrisom. Trenutno še niso podani pogoji za to, vse kaže pa na to, da prej ali slej bodo.

Kdaj? Glede na sodbo Evropskega sodišča za človekove pravice v Strasbourgu, bi moral biti sprejet zakonski akt, ki bi omogočil uveljavljanje odškodnin, najkasneje do konca junija leta 2013. Do takrat mora namreč država pripraviti tako imenovano pravno podlago za izplačilo odškodnin in v njej opredeliti shemo – načrt, na kakšen način bo potekalo presojanje zahtevkov, dosojanje višine odškodnin, dokazovanje škode in podobno. V kolikor temu ne bo tako, Slovenijo čakajo finančne sankcije v obliki kazni, izbrisani pa bodo lahko vlagali tožbe zoper državo neposredno na Evropsko sodišče za človekove pravice.

V kolikor želite biti sproti obveščani o pomembnejših dogodkih iz področja odškodninske odgovornosti države zaradi izbrisa in glede sprejemanja zakonskih okvirov samega postopka uveljavljanja odškodnine iz tega naslova, nam zaupajte svoje kontaktne podatke.*

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …