fbpx

Med varčevalci nekdanje LB se porajajo številna vprašanja in strahovi glede načina izplačevanja njihovih deviznih vlog

Vztrajno se približuje 16. julij 2015, datum, do katerega mora Slovenija oblikovati sistemsko rešitev, kako poplačati vloge deviznih varčevalcev Sarajevske in Zagrebške podružnice nekdanje Ljubljanske Banke.

Trenutno se še ne ve, kako bo Slovenija poplačala vse upravičene varčevalce. Zapleta se predvsem glede števila in vrednosti še ne izplačanih vlog ter o tem, kakšen bo verifikacijski postopek pri uveljavljanju izplačil. Takoj, ko bodo znana prva jasna in uradno potrjena dejstva, vas bomo o tem obvestili in vam še pravočasno svetovali glede dokumentacije, ki bo lahko služila kot dokaz o upravičenosti do izplačila vaše vloge.

Znano je, da se v hrvaški in bosanski javnosti postavljajo najrazličnejša vprašanja in špekulacije, kako in na kakšen način bo Slovenija poplačilo upravičenim varčevalcem sploh izpeljala. Zato vas na tem mestu že takoj opozarjamo, da so številni podatki in navedbe v zvezi s temi vprašanji, ki krožijo med širšo javnostjo, mnogokrat napačni, neresnični ali pa že celo zavajajoči in špekulativni. Številne navedbe in izjave posameznikov ali organizacij, ki se ukvarjajo s to tematiko, so vse prevečkrat napihnjene, prirejene ali pa popolnoma vzete iz konteksta ter vam tako lahko napravijo več škode kot koristi!

Iz zgoraj opisanih razlogov svetujemo vsem, da se za čim bolj točne informacije obračajo na našo družbo, saj pri nas sledimo in upoštevamo le uradne in potrjene podatke, ki jih posredujejo zato pristojne in upravičene osebe, institucije ali organizacije. Naši pravni strokovnjaki skrbno spremljajo reševanje vprašanja izplačil še ne izplačanih vlog varčevalcev nekdanje LB, zato vas tudi pozivamo, da se čim prej vpišete na naši spletni strani, kjer lahko postavljate vprašanja o vsem, kar vas zanima na tem področju in na katera vam bomo z veseljem odgovorili.

Tu smo da vam pomagamo, saj je tudi pravici včasih potrebna pomoč!

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

8 slabosti osebnega stečaja

8 slabosti osebnega stečaja – postopek osebnega stečaja ima za dolžnika praviloma prednosti a poleg teh so seveda prisotne tudi slabosti o katerih morate biti

Več »

Pohvala stranke

Izjava naše zadovoljne stranke: Jaz sem zelo zadovoljna s Poravnavo. Po prometni nesreči sem bila kar malo zmedena, saj nimam prometne nesreče ravno pogosto in

Več »

OBLIGACIJSKI ZAKONIK (OZ)

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Neuradno prečiščeno besedilo Obligacijskega zakonika obsega:

Več »

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …