fbpx

Letna vinjeta brezplačno – podari vam jo poraVnava™

Leto se bliža koncu, prihaja čas obdarovanj pa tudi čas ko nam bo potekla letna vinjeta, zato smo se v podjetju odločili, da bomo nekomu podarili letno vinjeto brezplačno. Vse kar morate narediti je, da všečkate in javno delite ta članek in morda si prislužite letno vinjeto brezplačno prav vi!

Letna vinjeta brezplačno - podari vam jo poraVnava™ 1

POGOJI IN PRAVILA SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI
PORAVNAVA – VINJETA
1.   Organizator nagradne igre je PNA, d.o.o., Trg zbora odposlancev, 1330 Kočevje.
2.   V nagradni igri lahko sodelujejo zgolj polnoletne fizične osebe, ki so državljani Republike Slovenije. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju nagradne igre, kot tudi ne njihovi ožji sorodniki.
3.   Pogoji pa so všečkanje naše spletne strani Poravnava na Facebooku in javno deli povezavo do nagradne igre  v času trajanja objave nagradne igre (18.12.2015 – 28.12.2015).
4.   Nagradna igra poteka od 18.12.2015 do vključno 28.12.2015 do 12:00.
5.   Na spletnem mestu https://poravnava.si in na facebook strani bo javno objavljeno ime nagrajenca Nagrajenec bo izžreban, žreb izvede komisija. Žrebanje bo izvedeno 28.12.2015 ob 12:00 na sedežu podjetja. Vsakdo lahko sodeluje v nagradni igri le enkrat.Izžreban bo en nagrajenec, ki bo po žrebu posredoval vse potrebne podatke. Nagrajenec je dolžan prevzeti nagrado v roku tedna dni.
 6.Nagrada: 1x letna VINJETA!
 7.Rezultati nagradne igre so dokončni. Nagrade ni mogoče zamenjati ali izplačati v gotovini, prav tako ni možen prenos nagrade na drugo osebo, kot je bila izžrebana. Pritožba ni mogoča. Sodelovanje udeleženca v nagradni igri se šteje za osebno privolitev posameznika v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov – uradno prečiščeno besedilo (Ur. list RS, št. 94/07; vb nadaljevanju: ZVOP-1-UPB1), da organizator nagradne igre hrani podatke udeleženca in jih obdeluje ter uporablja za namene izvajanja nagradne igre in za namene neposrednega trženja (obveščanja o svojem poslovanju, ponudbi, novostih in akcijah). Pridobljene osebne podatke bo organizator nagradne igre skrbno varoval in uporabljal v skladu z ZVOP-1-UPB1 ter samo za namen, za katerega so bili pridobljeni, in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Udeležencem so skladno z ZVOP-1-UPB1 zagotovljene pravice do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanje. Udeleženec nagradne igre lahko kadar koli pisno zahteva, da se njegovi podatki začasno ali trajno prenehajo uporabljati za namen neposrednega trženja.
8.Udeleženci nagradne igre so seznanjeni z njenimi pravili in se zavezujejo, da bodo upoštevali pravila nagradne igre ter jamčijo, da so posredovani podatki pravilni.
9. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za prevladujoča glede na vse druge  objave, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Organizator lahko spremeni pravila, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O morebitnih  spremembah pravil bodo udeleženci obveščeni na naši facebook strani in na  https://poravnava.si.
Ljubljana, december 2015

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

law-scale

Zaposleni izkušeni pravniki

24-hour

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Zaposlujemo: PRAVNIK V PRAVNI PISARNI

Pridruži se ekipi poraVnave! 🧐 Koga iščemo?🎓 PRAVNIK M/Ž 📍 Kje?Ljubljana 🔥 Kaj nudimo?Polni delovni čas🕓Zaposlitev za nedoločen čas (poskusna doba 6 mesecev)🔒Razgibano delo 🤩Urejeno

Več »

19 let PORAVNAVE

Junija 2002 je bila prvič registrirana domena poravnava.si ter postavljena spletna stran na kateri ste lahko našli vse informacije v zvezi s postopkom pridobivanja odškodnine za

Več »
Piškotki

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …