fbpx

Letna vinjeta 2019 brezplačno – podarja vam jo Poravnava – prvi v Sloveniji 080 13 14

Kmalu bo novo leto in kot bi mignil bo tu tudi 31. januar, ko nam bo potekla letna vinjeta. Zato smo se odločili, da vam podarimo letno vinjete brezplačno. Poleg vinjete pa bomo podarili še 15x kupon za zunanje pranje vozila v avtomatski avtopralnici Avtostop na Letališki in 10 x sobni copati poraVnava.  Vse kar morate narediti je, da všečkate našo družabno stran Poravnava – prvi v Sloveniji 080 13 14 in JAVNO delite video ter pri objavi in v komentarju napišete, kje se nahaja naša pisarna v Ljubljani in katera je naša brezplačna telefonska številka.

Morda letno vinjeto prejmete brezplačno prav vi!

POGOJI IN PRAVILA SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI

PORAVNAVA – VINJETA 2019

  1. Organizator nagradne igre je Poravnava, d.o.o., Trg zbora odposlancev 64, 1330 Kočevje.
  2. V nagradni igri lahko sodelujejo zgolj polnoletne fizične osebe, ki so državljani Republike Slovenije. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju nagradne igre, kot tudi ne njihovi ožji sorodniki.
  3. Pogoji pa so: da všečkate našo družabno stran Poravnava – prvi v Sloveniji 080 13 14 in JAVNO (public) delite ta video in pri objavi napišete kje se nahaja naša pisarna v Ljubljani in katera je naša brezplačna telefonska številka, v času trajanja objave nagradne igre (04.12.2018 – 06.01.2019).
  4. Nagradna igra poteka od 04.12.2018 do vključno 06.01.2019 do 23:59.
  5. Na spletnem mestu http://www.poravnava.si bo javno objavljeno ime nagrajencev. Nagrajenec bo izžreban, žreb izvede komisija. Žrebanje bo izvedeno 08.01.2019 ob 12:00 na sedežu podjetja. Vsakdo lahko sodeluje v nagradni igri le enkrat. Izžrebali bodo enega nagrajenca vinjete in 25 nagrajencev praktičnih nagrad, ki so dolžni po žrebu posredovati vse potrebne podatke. Nagrajenec je dolžan prevzeti nagrado (vinjeto) v roku tedna dni.

6.Nagrade: 1x letna vinjeta, 15x kupon za zunanje pranje vozila v avtomatski avtopralnici Avtostop na Letališki 10 x sobni copati poraVnava

  1. Rezultati nagradne igre so dokončni. Nagrade ni mogoče zamenjati ali izplačati v gotovini, prav tako ni možen prenos nagrade na drugo osebo, kot je bila izžrebana. Pritožba ni mogoča. Sodelovanje udeleženca v nagradni igri se šteje za osebno privolitev posameznika v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov – uradno prečiščeno besedilo (Ur. list RS, št. 94/07; vb nadaljevanju: ZVOP-1-UPB1), da organizator nagradne igre hrani podatke udeleženca in jih obdeluje ter uporablja za namene izvajanja nagradne igre in za namene neposrednega trženja (obveščanja o svojem poslovanju, ponudbi, novostih in akcijah). Pridobljene osebne podatke bo organizator nagradne igre skrbno varoval in uporabljal v skladu z ZVOP-1-UPB1 ter samo za namen, za katerega so bili pridobljeni, in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Udeležencem so skladno z ZVOP-1-UPB1 zagotovljene pravice do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanje. Udeleženec nagradne igre lahko kadar koli pisno zahteva, da se njegovi podatki začasno ali trajno prenehajo uporabljati za namen neposrednega trženja.
  2. Udeleženci nagradne igre so seznanjeni z njenimi pravili in se zavezujejo, da bodo upoštevali pravila nagradne igre ter jamčijo, da so posredovani podatki pravilni.
  3. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za prevladujoča glede na vse druge objave, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Organizator lahko spremeni pravila, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O morebitnih spremembah pravil bodo udeleženci obveščeni na naši družabni strani in na http://www.poravnava.si.

Ljubljana, december 2018

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

law-scale

Zaposleni izkušeni pravniki

24-hour

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Zaposlujemo: PRAVNIK V PRAVNI PISARNI

Pridruži se ekipi poraVnave! 🧐 Koga iščemo?🎓 PRAVNIK M/Ž 📍 Kje?Ljubljana 🔥 Kaj nudimo?Polni delovni čas🕓Zaposlitev za nedoločen čas (poskusna doba 6 mesecev)🔒Razgibano delo 🤩Urejeno

Več »

19 let PORAVNAVE

Junija 2002 je bila prvič registrirana domena poravnava.si ter postavljena spletna stran na kateri ste lahko našli vse informacije v zvezi s postopkom pridobivanja odškodnine za

Več »
Piškotki

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …