fbpx

Kaj menite o tem, da bi bil 2. januar ponovno dela prost dan?

Kaj menite o tem, da bi se že z 2. januarjem vrnili dobri stari časi, ko smo tudi ta dan ostali doma. Naj vas spomnimo, da je bil namreč 2. januar kod dela prost dan pred leti ukinjen zaradi varčevalnih ukrepov. Spremembo zakona bi lahko sprejeli po hitrem postopku in nam tako podaljšali novoletne praznike. Kor pravijo bi ponovna uvedba 2. januarja kot dela prostega dne bi prinesla pozitivne učinke ne le za ljudi, temveč tudi za gospodarstvo turizem in potrošnjo.

Kaj pa menite o tem vi?

V  komentar napišete vaše predloge, mi pa bomo najboljši predlog tudi nagradili, in sicer  s toplimi sobnimi copati.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …