LE Z KVALITETNIMI NASVETI LAHKO PRIDOBITE VISOKO ODŠKODNINO

prometna nesre odškodnina

Hujše poškodbe pustijo tudi hujše posledice na človeškem telesu, zdravljenje je običajno dolgotrajnejše, oškodovanci pa so bolj izpostavljeni nevšečnostim ter morebitnim zapletom med zdravljenjem. Posledično naj bi bile odškodnine v teh primerih primerljivo višje, čemur pa v praksi žal pogosto ni vedno tako. Naše podjetje vam zato lahko pomaga in svetuje tekom zdravljenja oziroma vas vodi skozi postopek vašega zdravljenja in usmerja pri vseh pomembnih okoliščinah, tako da si zavarujete vaše pravice in zagotovite pravično odškodnino, kot vam pripada.

Naše prednosti:

  • svetovanje in vodenje skozi postopek zdravljenja (najpomembnejši del za vas)
  • imamo 15 zaposlenih od tega 10 pravnikov
  • smo največja in dokazano najboljša odškodninska v Sloveniji

Hujše poškodbe v nezgodi praviloma zahtevajo dolgotrajnejše in kompleksnejše zdravljenje, kar pa v slovenskem zdravstvenem sistemu običajno pomeni dolge čakalne dobe na preglede in druge zdravstvene storitve. Mnogokrat zdravniki ne predpišejo zdravljenja, ki bi ga morali ali pa z njim neupravičeno odlašajo. Zdravljenje se tako po nepotrebnem zavleče, kar le podaljša trajanje vseh tegob in nevšečnosti, povezanih z zdravljenjem. Svoje pa dodajo še, žal prepogostokrat, malomarno opravljeni pregledi kakor tudi terapije in druge zdravstvene obravnave, ki nato zaradi napačno ali prepozno ugotovljenih diagnoz ter slabo opravljenih kurativnih obravnav, vodijo v nepotrebne dodatne zaplete pri zdravljenju.

Pri dolgih čakalnih dobah obstaja povečano tveganje za izgubo zavarovalniških pravic ravno zaradi prepozno ugotovljenih diagnoz. Dolgotrajno, neaktivno zdravljenje (npr. čakanje na pregled), lahko negativno vpliva na odškodnine, predvsem pa na nezgodne zavarovalnine, saj večina zavarovalnic pri zdravljenju upošteva le kontinuirano aktivno zdravljenje. Nemalokrat se celo zgodi, da je kontinuiteta zdravljenja popolnoma izničena. Posledično so oškodovanci s hujšimi poškodbami bolj izpostavljeni nevarnosti zastaranja rokov ter izgubi nekaterih pravic iz zavarovanj, še posebej v primerih, kadar zavarovanja določajo roke, v katerih se morajo potrditi diagnoze, da se jih lahko upošteva pri izplačilu zavarovalnin. Ob naši pomoči se da preprečiti marsikatero napako, nevšečnost ali pa celo krivico, ki bi se vam lahko zgodila tekom zdravljenja.

Odločitev za našo pomoč in svetovanje tekom zdravljena hujših poškodb je vsekakor koristna, tako z vidika uspešnosti vašega zdravljenja, kakor tudi z vidika višine odškodnine in zaščite pravic, ki vam pripadajo.

Pri Poravnavi poskrbimo, da vaša pravica do odškodnine ni nikoli ogrožena in da se vam zagotovi najvišja možna odškodnina. Svetujemo in vodimo vas vse do zaključka zdravljenja. Pri hujših poškodbah lahko v določenih prmerih, za vašo odškodnino, v sorazmernem deležu, poskrbimo tudi že pred zaključkom zdravljenja.

Hujše poškodbe lahko pustijo trajne posledice, tudi v obliki delovne nezmožnosti oziroma invalidnosti. Naše podjetje poskrbi za to, da se tudi te okoliščine pravično in primerno denarno kompenzirajo, bodisi z zadostnim enkratnim zneskom ali pa z rento. Poskrbimo tudi za odškodnino za morebitno premoženjsko škodo, bodisi že nastalo ali pa bodočo, ki vam jo lahko povzroči hujša nezgoda in zagotovimo, da se vam zaščitijo in uveljavijo vse pravice, ki vam kot oškodovancu pripadajo.

IMATE VPRAŠANJE? VPRAŠAJTE NAŠE PRAVNIKE.

ALI PA NAS POKLIČITE 24UR NA DAN NA NAŠO BREZPLAČNO ŠTEVILKO

080_13_14_poklici

Zapri

ČIM PREJ SE ODLOČITE KDO VAS BO VODIL SKOZI POSTOPEK!