fbpx
poravnava visoke odškodnine

Odvetnik za odškodnine – 3 razlogi zakaj poklicati TAKOJ po nesreči?

Po nesreči (prometni ali drugačni) je normalen človeški odziv razburjenost. Stres. Tudi panika, strah. Ni napačne reakcije. Odvetnik za odškodnine bo pravi naslov, največ pa boste zaščitili sami sebe, če ga pokličete TAKOJ po nesreči!

Spodaj naštevamo nekaj prednosti, katerih boste deležni, če odvetnika za odškodnine pokličete, ko se še nahajate na kraju nesreče. Čisto na dnu članka pa najdete izkušnjo ene naše stranke, ki je ravnala prav in nas poklicala takoj.

1. ZAŠČITA VAŠIH PRAVIC IN INTERESOV

Dejstvo je, da imate v nas zaveznika z mirno glavo. Ko pokličete na našo brezplačno številko 080-13-14, se vam na drugi strani oglasi oseba, ki ve kaj storiti. Postavimo prava vprašanja in se potrudimo, da se stori vse, kar je možno, da se zavarujejo vaše pravice in interesi.

2. POMOČ V NESREČI

Sami težko razumsko razmišljamo po šoku, ki smo ga ravnokar utrpeli. Poravnava je z 10 poslovalnicami po vsej Sloveniji nesporno največja odškodninska družba v Sloveniji. Znanje in izkušnje, ki jih mi pridobivamo na dnevni bazi, vam ne more nuditi noben odvetnik za odškodnine z eno pisarno, ki se poleg odškodnin ukvarja še z drugimi področji prava.

3. ZNANJE ODŠKODNINSKEGA PRAVA

Najverjetneje sami ne veste, do česa vse ste upravičeni v primeru poškodbe. Strokovnjak za odškodnine bo vedel, kaj vse mora zapisati v odškodninski zahtevek, da boste dobili povrnjeno vso škodo!

Tudi, če ne pokličete nas, vam vsekakor svetujemo, da pokličete nekoga, ki vam bo lahko svetoval!

Poravnava – varni v objemu strokovnjakov za odškodnine

Najboljši odvetnik za odškodnine?

Kdo je najboljši odvetnik za odškodnine vam težko poimensko svetujemo. Lahko pa vam svetujemo, na kaj paziti, ko izbirate svojega zastopnika. Pri izbiri se osredotočite:

– Koliko primerov, podobnih vašim, ima konkretni pravnik – na dan/mesec/leto?

– Ali je svojo kariero posvetil odškodninskemu pravu?

– Ali se poleg odškodnin ukvarja še z drugimi področji in je njegova pozornost razdrobljena?

– Ali je strokovnjak za odškodninsko pravo? Konkretno za prometne nesreče, delovne nesreče oz. za primer, kot je vaš.  

– Ali vam bo vedno na voljo za vprašanja?

Poravnava je odškodninska družba, ki je na dnevni bazi v stiku z nesrečami. Smo odličen partner v primeru nesreče – poškodbe pri delu, prometne nesreče ali drugih poškodb. 

Imamo 10 pisarn, skoraj 20 zaposlenih in več tisoč primerov na leto.  

Ni pa nam treba verjeti na besedo! Pokličite na našo brezplačno številko in dodeljen vam bo lokalni pravnik oz. pravnica, ki vam bo predstavil postopek.

Ali pa preberite raziskavo, objektivno primerjavo najboljših odškodninskih družb v Sloveniji – TUKAJ.

odvetnik za odškodnine
Poravnava d.o.o. – edino odškodninsko podjetje v Sloveniji s platinasto boniteto odličnosti

KLIC TAKOJ PO PROMETNI NESREČI (USPEŠEN PRIMER)

»Imela sem prometno nesrečo. Sama se spoznam na odškodnine, odškodninski zahtevki so moja vsakdanjost. Vendar sem v trenutku prometne nesreče vseeno zavrtela številko Poravnave. Zlezla sem iz avta. Čutila sem, da nisem zbrana. Poklicala sem policijo in nato Poravnavo. Oglasil se je nek gospod, pravnik ali odvetnik za odškodnine. V vsakem primeru, vem da, je obvladal. Povedala sem mu, da sem imela prometno nesrečo.

Vprašal me je, kako sem, kam sem se udarila, če sem postavila trikotnik na cesto. Nisem, ker se nisem spomnila. Ob tem sem opazila tudi, da imam roko ožgano od air-baga (trenutek pred trkom sem pred obraz instinktivno nastavila roko, ki mi jo je potem »podrsal« airbag). Čudno, ker čutila nisem bolečine, samo začudeno sem opazovala svojo dlan.

Vprašal me je, če je avto vozen, če imam asistenco zavarovano. Brez tega se ne bi niti spomnila, da imam zavarovano asistenco in da lahko pokličem zavarovalnico, naj nekdo pride po moj avtomobil. Dejstvo je, da kljub temu, da mi prometne nesreče niso tuje, ko sem bila sama v tej situaciji, nisem mogla zbrano razmišljati.

To, da sem imela nekoga na drugi strani, ki je razmišljal namesto mene, mi je zelo pomagalo. Kasneje so me tudi vodili skozi zdravljenje in sproti pregledovali moje izvide ter mi svetovali. Bilo je ravno pred začetkom pandemije, tako da sem prvi pregled še opravila v »normalnih« časih, nato pa so vse preglede odpovedali, meni pa se je stanje poslabšalo. Odškodninski zahtevek mi je spisala Poravnava in zelo sem zadovoljna z višino.«

Seveda je tukaj šlo predvsem za pravočasno ukrepanje STRANKE. V kolikor stranka ne bi pravočasno stopila z nami v kontakt, ji ne bi mogli pomagati. Zato je izjemno pomembno, da nas o svojem zdravljenju obveščate sproti oz. nas pokličete takoj po prometni nesreči.

Znanja in izkušenj imamo ogromno ter jih z veseljemž delimo z vami, vendar brez vašega klica na 080-13-14, ne moremo sami do vas!

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

law-scale

Zaposleni izkušeni pravniki

24-hour

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

ZAKON O OBVEZNIH ZAVAROVANJIH V PROMETU

Več zakonov poiščite pod zavihkom ZAKONODAJA. Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače.

Več »

Zakon o dedovanju (ZD)

Več zakonov najdete pod zavihkom ZAKONODAJA. Zakon o dedovanju (ZD)  Zakon o dedovanju (Uradni list SRS, št. 15/76, 23/78, Uradni list RS, št. 13/94 – ZN, 40/94 – odl.

Več »

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …