fbpx

Gre vaše podjetje v stečaj? Vas zanima kaj bo z neizplačanimi plačami?

Kmetijsko-gozdarska zadruga Krpan v stečaju! Kaj bo z neizplačanimi plačami delavcev?

27.11.2017 se je začel stečajni postopek nad Kmetijsko-gozdarsko zadrugo Krpan, ki je zaposlovala preko 150 ljudi. Večino teh je v zadnjih mesecih ostalo brez prihodkov, nekaj pa jih je dalo tudi odpoved. Kaj lahko storijo sedaj, da prejmejo svojo zasluženo plačo? Zgoraj navedeni datum je pomemben zaradi roka, v katerem je potrebno prijaviti terjatev v stečajnem postopku. Prijava terjatve dolgovanih plač, regresa, nekoriščenega dopusta ter odpravnine je predpogoj, da se delavec v stečajnem postopku lahko poplača iz stečajne mase. Prijava terjatve je hkrati tudi pogoj za pridobitev sredstev jamstvenega sklada. Vsak delavec lahko, če izpolnjuje vse pogoje, pridobi sredstva v višini do 4,5 minimalne plače!

Ker je bistveno, da postopek prijave terjatve izpeljete brezhibno, če želite pridobiti sredstva iz jamstvenega sklada, vam svetujemo, da poiščete ustrezno pravno pomoč.

Za več informacij nas lahko pokličete na 080-13-14 ali nam pišete na info@poravnava.si. Imamo več letne izkušnje s svetovanjem v zvezi s stečajnimi postopki!

 

Alma Alič, univ. dipl. prav.

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

law-scale

Zaposleni izkušeni pravniki

24-hour

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

5 NASVETOV: Poškodba na delu

Poškodba na delu in odškodnina Ste se poškodovali pri delu? NUJNO preberite kako ravnati po poškodbi pri delu! 1. TAKOJ POIŠČITE ZDRAVNIŠKO POMOČ Prvi korak

Več »
Piškotki

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …