fbpx

Ljubljana

Podatki o poslovalnici

Vodja enote:

Alma Alič, Vodja pravnega svetovanja

E-pošta:

Naslov:

Zaloška cesta 58a
1000 Ljubljana

Ljubljana

Področje dela:

  • stečajni postopki,
  • pravno svetovanje fizičnim osebam

Alma Alič je leta 2013 diplomirala na Pravni fakulteti v Ljubljani. Od takrat izpopolnjuje svoje znanje na vseh področjih civilnega prava. Z vsestranskim pristopom lahko pomaga pri številnih težavah strank

V izziv mi je rešiti kompleksno zadevo. Vživim se lahko v vsako situacijo, kar mi pomaga pri reševanju primera. Svoje delo opravljam z veseljem in pozitivno energijo do stranke, kar se odraža na končnem uspehu.

Zaposleni:

Ružica Gabrič

Telefon:

Ružica Gabrič – poslovna asistentka. Našemu kolektivu se je pridružila leta 2017. Vsakodnevno se spopada z izzivi na vseh področjih delovanja podjetja. Poslovalnicam po celotni Sloveniji nudi podporo pri operativnem delovanju in skrbi, da vse zadeve potekajo nemoteno in učinkovito.

“V podjetju Poravnava se počutim odlično. Všeč mi je delo z ljudmi, saj vsaki stranki z veseljem prisluhnem in ji pomagam do pozitivnega zaključka njenega primera. Ker sem vpeta v celoten proces dela s stranko mi delo nikoli ni dolgočasno. Delavnik mi pa prepogosto prehitro mine,… kar je super.”

Zaposleni:

Jure Peer

Telefon:

E-pošta:

Jure Peer – vodja odškodnin v PE Ljubljana. Dolgoletne izkušnje na področju odškodnin iz naslova prometnih nesreč, nezgod pri delu in javnem prostoru a še vedno zelo zagnan in dobro motiviran, da za stranko naredi dejansko vse samo, da smo na koncu uspešni.

Moje poslanstvo in vizija je strankam hitro posredovati zanesljive nasvete in jim nuditi pomoč pri urejanju odškodnin. Oblikuje me profesionalni odnos do dela, natančnost, predvsem pa pošten in odkrit odnost do strank. 

“Nasvet vedno manjka takrat, ko ga najbolj potrebuješ.”

Kako do nas

 
Zapri

ČIM PREJ SE ODLOČITE KDO VAS BO VODIL SKOZI POSTOPEK!

// Omit closing PHP tag to avoid "Headers already sent" issues.