Ljubljana

­

Podatki o poslovalnici

Vodja enote:

Alma Alič, Vodja pravnega svetovanja

E-pošta:

Naslov:

Zaloška cesta 58a
1000 Ljubljana

Ljubljana

Področje dela:

  • stečajni postopki,
  • pravno svetovanje fizičnim osebam

Alma Alič je leta 2013 diplomirala na Pravni fakulteti v Ljubljani. Od takrat izpopolnjuje svoje znanje na vseh področjih civilnega prava. Z vsestranskim pristopom lahko pomaga pri številnih težavah strank

V izziv mi je rešiti kompleksno zadevo. Vživim se lahko v vsako situacijo, kar mi pomaga pri reševanju primera. Svoje delo opravljam z veseljem in pozitivno energijo do stranke, kar se odraža na končnem uspehu.

Ljubljana
3.1 (61.65%) 121 votes

Zaposleni:

Nataša Matijašević

Telefon:

Nataša Matijašević je leta 2014 diplomirala na Pravni fakulteti Maribor ter pridobila naziv univerzitetna diplomirana pravnica. Že v času študija se je pridružila podjetju Poravnava, od takrat pa svoje znanje, na področju odškodninskega prava, dnevno nadgrajuje. Pri delu uporablja angleški in hrvaški jezik.
 Moje osnovno načelo pri delu je iskanje optimalnih in učinkovitih pravnih rešitev v interesu stranke, z osebnim pristopom, ki temelji predvsem na zaupanju. Iz dneva v dan se trudim, da se razvijamo v poslovno fleksibilno in visoko kakovostno pisarno. Želim, da me vsi poznajo po odzivnosti, strokovnosti, zavzetosti in vztrajnosti. Če bo zadovoljna moja stranka, bom zadovoljna tudi jaz.

poravnava kranj zaposleni

Kako do nas

Pokliči zdaj!
 
Zapri

ČIM PREJ SE ODLOČITE KDO VAS BO VODIL SKOZI POSTOPEK!

// Omit closing PHP tag to avoid "Headers already sent" issues.